Tags: Valentijnsdag , Valentijnsmenu , Leuke lijstjes, restaurants in Breda

11x Valentijnsmenu's in Breda en omstreken

Woensdag 14 februari is dé dag van de liefde! Veel restaurants hebben een menu samen gesteld speciaal voor Valentijnsdag. Wij hebben voor jou 11 restaurants op een rijtje gezet waar jij met je liefje terecht kunt voor een romantisch diner voor twee! 

Liefde gaat door de maag! 

SULTAN: TURKS RESTAURANT EN LOUNGE

Romantisch dineren met je liefde op Valentijnsdag? Sultan heet jullie graag welkom. Reserveer tijdig om zeker te zijn van een plekje op Valentijnsdag. Reserveren kan telefonisch via 076-5203050 of via de website van Sultan. 

Let op: Sultan is 10 t/m 13 februari gesloten i.v.m. carnaval. Reserveren tijdens deze dagen is echter geen probleem. 

Barlucca

Kom samen genieten van het mooie menu van barlucca op Valentijnsdag! Het menu alvast bekijken en online reserveren? kijk op de website.

Let op: Barlucca is 9 t/m 13 februari gesloten. Wil je reserveren voor Valentijnsdag adviseert Barlucca dat via de website te doen. Heb je nog vragen? stuur ze naar info@barlucca.nl. Vanaf 14 februari staat Barlucca weer met liefde voor jullie klaar!

Binnen breda

Valentijn bij Binnen Breda is de uitgelezen dag om uw liefde te trakteren op een heerlijke avond uit in het restaurant aan de Haven van Breda. Wil jij je Valentijn op 14 februari extra in de watten leggen? Laat het binnen Breda weten per telefoon op nummer 076-5200401 of per mail via info@binnenbreda.nl en zij denken graag met je mee.

LIEFDEGESTICHT

Geniet tijdens Valentijnsdag samen met je geliefde van een romantisch 4-gangen diner, voor slechts €42,- bij Liefdegesticht:

Rode poon | Oester | Wilde rijst
Tortelduif | Rode biet | Kruiden
Harten van artisjok | Beef | Ansjovis
Passievrucht | Chocolade | Karamel

More-itz

Ook bij More-itz wordt de dag van de liefde gevierd! More-itz is tijdens deze speciale dag geopend voor lunch, borrel en diner. 
Naast hun uitgebreide à la carte menu, kunt ook kiezen voor een heerlijk 4-gangen Valentijnsmenu! 

loff

LOFF staat voor vegetarisch, biologisch én lekker eten. uiteraard koken de Loff koks met aandacht, liefde en smaak. Wat wil je nog meer? Neem daarom je liefde woensdag 14 februari mee naar LOFF! voor meer informatie klik hier.

sinjoor

Verwen je liefde met Valentijnsdag! Kom lekker samen dineren bij De Sinjoor Breda. Verras jouw valentijn en reserveer alvast een tafeltje via de website.

Seafood bar de Trapkes

Romantisch en samen onbezorgd genieten van de lekkerste seafoodgerechten? De Trapkes nodigt jou en je valentijn uit om samen te dineren op deze dag van de liefde! 

De Trapkes heeft deze dag een speciaal 3-gangen chefs menu voor €35. Reserveren kan via de website. De Trapkes is bovendien met carnaval gewoon geopend. 14 februari vieren ze naast Valentijnsdag ook de opening van een gloednieuwe viswinkel in het het voorste gedeelte van het restaurant en zal er traditioneel haring gehapt worden! 

LIEFDE, PASSIE EN GELUK IN 6 GANGEN!

de egelantier

Bij de Egelantier aan de Teteringsedijk worden liefdeskoppels op Valentijnsdag helemaal in de watten gelegd. Het restaurant heeft een menu samengesteld waar de liefde en passie vanaf spat. Geniet dus op 14 februari van een 4,5 of 6 gangen Valentijnsmenu. Om verzekerd te zijn van een mooi plekje wordt aangeraden om tijdig te reserveren

chocolat (uitverkocht)

Restaurant Chocola heeft een prachtig Valentijnsmenu samengesteld. Op 14 februari is het restaurant volgereserveerd, maar niet getreurd! Wil je je valentijn toch verrassen met dit romantische menu? Met liefde serveert Chocolat het ook op donderdag 15 februari!

restaurant vandaag

Valentijnsdag, de meest romantische dag van het jaar én de perfecte gelegenheid om je partner te verrassen. Ben je op zoek naar een leuk Valentijnscadeau? Verwen je partner en jezelf met een All-in Live Cooking arrangement bij restaurant Vandaag. Een uitgebreid buffet en live cooking met liefde samengesteld door onze chef-koks. Zo hebben jullie keuze uit de lekkerste gerechten! Vergeet niet op tijd te reserveren.