15 jaar PUUR Huidinstituut!

Vrijdag 1 april is het precies 15 jaar geleden dat eigenaresse Edith PUUR haar heeft ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Wat een mijlpaal! Hiermee begon haar droom: een eigen schoonheidssalon. Edith heeft hiervoor een lange weg moeten afleggen en die wil ze graag met jullie delen. 


Het is allemaal begonnen met Edith met de opleiding schoonheidsspecialiste, daarna is ze HBO marketing management gaan doen. Ze is haar droom waar gaan maken in 2007 toen ze kwam met PUUR schoonheid & ontspanning op haar eigen zolder. In 2009 was het tijd voor wat groters. PUUR verhuisde toen naar de omgebouwde garage met eigen ingang en toen begon ze ook voor het eerst met personeel. Dit was een top locatie voor 6 jaar lang, maar uiteindelijk was PUUR weer klaar voor een grotere locatie. Toen is ze verhuisd naar het grote pand in Prinsenbeek! Puur heeft in 2018 ook nog eens een Beauty Award gewonnen, wat fantastisch was dat! De logische volgende stap? Natuurlijk het openen van een prachtige tweede locatie van PUUR in Oosterhout en ze is in 2020 gestart online met het Online Huidinstituut. En nu is het 2022 en bestaat PUUR 15 jaar!

PUUR huidinstituut gaat voor de mooiste versie van jouw huid en streeft naar een gezonde en stralende huid voor iedereen. Ook blijft PUUR altijd innoveren. Ze zitten nooit stil. Ze zijn daarom ook altijd op zoek naar de beste technieken en innovaties. Speciaal voor jullie.

PUUR werkt met verschillende, zorgvuldig geselecteerde, topmerken: Team dr. Joseph, Valmont, Pascaud, Artdeco, pHformula, Forrle`d, Dr. K en OPI. Hoge kwaliteit, effectiviteit en sublieme ingrediënten zorgen voor een perfect resultaat. 

Goed advies voor uw huid is de eerste stap naar een stralende en gezonde huid. Naast huidverbetering bent u ook op het juiste adres voor ontspannende huidverbeterende facials, Acné behandelingen, Permanente make-up, consulten cosmetisch arts en huidtherapie met laserbehandelingen voor o.a. overbeharing. 

Houd PUUR huidinstituut de komende tijd goed in de gaten, want ze komen de hele maand met de leukste deal om het jubileum te vieren!