20 november komt de jungle naar Breda bij Old Dutch

Op dinsdag 20 november van 20:00 – 23:00 zal de allereerste pubquiz plaatsvinden bij Old Dutch in Breda, The Jungle Pubquiz. Dit evenement, georganiseerd voor studenten, zal in het teken staan van stichting Jarige Job. De gehele opbrengst van deze avond zal worden gedoneerd aan de stichting, die zich inzetten voor kinderen die niet zelf hun verjaardag kunnen vieren. Tijdens deze avond kunnen studenten gebruik maken van een diner deal, worden er mooie prijzen uitgedeeld en gaan de drankjes voor een studentenprijsje over de toonbank.

20 november; pubquizen voor het goede doel!


The Jungle Pubquiz, een evenement waarbij je jezelf in een jungle bevindt, maar waarbij je ook jouw kennis test samen met je vrienden. Het beloofd een gezellige avond te worden, met genoeg humor, lekker eten en veel drankjes. Voor dit evenement kun je jezelf en je vrienden opgeven als team waarbij je aan het eind van de avond kans maakt op mooie prijzen. 

Diner deal
Koop je samen met je team een kaartjes voor The Jungle Pubquiz, dan profiteren jullie van een aantrekkelijke diner deal voor maar €15,00 p.p. Kies uit:

  • Halve Boerderij Kip
  • Burger Wrap
  • Pulled Pork
  • Hotdog

(Inclusief friet en salade)

Door online bij Old Dutch te reserveren en aan te geven dat je voor The Jungle Pubquiz komt, kun je gebruik maken van deze diner deal.