13 en 14 mei 39Graden Festival bij Podium BLOOS!

In het weekend van 13 en 14 mei staan meer dan 30 jonge makers te trappelen hun passie aan het grote publiek te laten zien tijdens 39GradenFestival hét Jongerenfestival bij Podium BLOOS!

Klaar om een universum aan aanstormend talent te ontdekken? 39Graden is een platform voor jongeren tussen de 15 en 22 jaar met een talent voor theater, dans, muziek, spoken word en alles daar tussenin. Ook dit jaar bestaat het programma weer uit een goedgevulde en diverse mix van voorstellingen, performances, installaties en optredens. Zoals altijd vindt het 39Graden Festival plaats in BLOOS, dé creatieve broedplaats voor de performing arts in Breda.

Gouden Thermometer
Aan het einde van het festivalweekend wordt de Gouden Thermometer uitgereikt. Dit is een stimuleringsprijs voor de deelnemer waarin de jury de meeste potentie ziet om zich te ontwikkelen. O.a. Thommy Heeffer & Rowan van den Boomen (winnaars Hollands Got Talent 2020), Warre Verlinden (voorprogramma Philippe Geubels) en Flip Noorman Winnaar Annie M.G. Schmidtprijs 2023) hebben de Gouden Thermometer al in ontvangst mogen nemen.

Ticketverkoop
De ticketverkoop is al gestart via de website van 39graden. Daar is meer informatie te vinden over alle voorstellingen. Tickets voor volwassenen zijn €7,50 per festivaldag. Jongeren van 22 jaar of jonger betalen voor hun dagticket €5 en ontvangen een goodiebag.
Volg het laatste nieuws omtrent de activiteiten van 39Graden via Instagram of Facebook.