3X Burgers bestellen in Breda

Soms heb je gewoon geen zin om uitgebreid te koken en ben je de friettent om de hoek even beu. Maar je hebt wel zin in een goede burger. We mogen nog steeds niet lekker uiteten dus ben je genoodzaakt om iets te bestellen. In dit lijstje hebben we 3 zaken op een rijtje gezet waar jij een lekkere burger kunt bestellen. 

Ellis


Ellis was dé grondlegger van de “premium” of kwaliteitsvolle hamburgers in België, en wist intussen ook door heel Nederland harten te veroveren met hun overheerlijke burgers. Om hun recepten op punt te stellen werkten ze samen met verschillende sterrenchefs en gebruiken ze unieke ingrediënten. Je vindt er burgers met rundsvlees, maar ook met kip, zalm of lam, telkens uitgebalanceerd met perfect gecombineerde smaken. 

WayBack Burgers 

De eerste Wayback Burgers opende in 1991 haar deuren met de naam ‘Jake’s Hamburgers’ in de Amerikaanse staat Delaware. Oprichter John Carter wilde een plek creëren voor mensen met heimwee naar de diners uit de jaren '50. Dit is uitgegroeid naar de keten die we nu kennen als Wayback Burgers. Voor een echte Amerikaanse burger moet je dus bij Wayback Burgers zijn. Drie dubbele rundvlees burger, met heel veel kaas of met bacon. Welke zou jij kiezen?

Burger Business

De perfecte hamburger is een uiterst serieuze aangelegenheid. Hij moet vers en ambachtelijk zijn, en vooral ook een flinke hap. Burger Business bezorgt de beste burgers in town aan huis. Fair, fast and fresh. "There's no business like Burger Business". De beef burgers van Burger Business zijn ambachtelijk bereide burgers van 100% rundvlees, gegrild op open vuur voor de perfecte BBQ smaak. Ook kun je kiezen uit een kip of vega burger. Ze hebben voor ieder wat wils!