4 x Vriendinnendag in Breda

Vriendinnen zijn natuurlijk een van de allerbelangrijkste dingen in je leven. Zij slepen jou door zware tijden heen en met hen beleef je alle leuke momenten. Op vriendinnendag is het dus de uitgelezen kans om jouw vriendinnen te laten weten hoe blij je met ze bent! Verras ze met een van deze leuke dingen die te doen zijn in Breda.

VERRAS JE VRIENDINNEN MET EEN VAN DEZE LEUKE ACTIVITEITEN!

bootje varen breda

Bootje Varen Breda organiseert door middel van luxe boten en sloepen prachtige rondvaarten en arrangementen op en rond het water van Breda. Bootje Varen Breda biedt verschillende arrangementen aan: BBQ boot, tapas boot, borrel boot, lunch boot, disco boot, bier boot, wijn boot, high tea boot, koffie en gebak boot, oesters & bubbel boot, ontbijt boot en sushi boot. Hoe leuk is het om met je vriendinnen te genieten van een van deze arrangementen, terwijl je door het mooie Breda vaart?

JA! BREDA  

Bij JA! Breda kun je samen met je vriendinnen genieten van verschillende high tea's. Ga voor de normale High tea of pak extra uit speciaal voor vriendinnendag met een Verwen High Tea met alle specialiteiten van het huis gepresenteerd op een etagère. Met huisgemaakte pure zoete verwennerijen van het keukenteam, brownies,  5 verschillende koekjes, taart van de dag, vers fruit spiesje, wafels, muffins en natuurlijk de drie mini sandwiches. Kies wat jij lekker vindt: een geslaagde dag gegarandeerd!

bobby's boat

Bobby's Boat is de perfecte plek om samen met je vriendinnen te borrelen. Deze prachtige boot heeft pas zijn deuren geopend en is een heerlijke plek om in het zonnetje te genieten van de lekkerste cocktails. Bobby's Boat heeft een enorm uitgebreide drankenkaart met niet alleen veel gin&tonics, maar ook veel andere lekkere drankjes en cocktails. Ook zijn er verschillende hapjes die je kunt bestellen en is er een gevarieerd aanbod van food sharing. De perfecte plek dus om te genieten van een cocktail en lekkere hapjes samen met je vriendinnen!

escape room 076

Wil je iets origineels doen? Dan is Escape Room 076 ideaal! Een geweldige ervaring vol spanning en avontuur. Door middel van raadsels en opdrachten komt de ontsnapping uit de ruimte steeds dichterbij. Laat je opsluiten in een van de escape rooms in het oude PTT gebouw in het centrum van Breda. Zo ontdek je een mysterie uit de oude postkamer, verdiep je je in de verdwijning van een oud PTT medewerker of ontrafel je een geheim uit een verborgen kamertje in het voormalig postkantoor. Durven jij en je vriendinnen de uitdaging aan?