4x Game hallen in de regio

Ben jij ook toe aan een leuk (coronaproof!) uitje met vrienden of familie én ben je  dol op gamen? Dan is dit lijstje speciaal voor jou! Wij hebben 4 locaties voor je op een rijtje gezet waar jij even aan de dagelijkse drukte kan ontsnappen. Lees je mee?

LET'S PLAY-IT 

Voor jong en oud, voor groot en klein, moet je bij Lets Play-it zijn! Deze game hall in Etten-Leur heeft altijd de nieuwste games, de bruutste shooters en vooral héél véél tickets! Naast de allernieuwste games zijn hier natuurlijk ook oude klassiekers te vinden. Zet nieuwe highscores, win leuke prijzen of versla je tegenstander in een duel!

Ted's arcade

Ted's arcade is Brabants grootste en meest verbluffende arcadehal! Je vindt hier altijd de nieuwste games, zoals The Walking Dead, Raw Thrills en nog veel meer. Ook je kinderfeestje kun je hier vieren! Kinderen tot 12 jaar mogen dan een uur lang onbeperkt gamen met allerlei andere leuke extra's. Gaat het jou meer om het gamen dan om de tickets? Dan kun je vanaf €9,99 al kiezen voor onbeperkt gamen!

THE PARK PLAYGROUND

Voor als je écht even aan de realiteit wilt ontsnappen; bij The Park in Breda word je in een mum van tijd naar nieuwe, magische VR-werelden getransporteerd. Samen met je groepje ga je een echt avontuur aan. Je hoort en ziet elkaar, wat ervoor zorgt dat het heel realistisch is. Kies jij voor een game Wie Is De Mol  of maak jij een bom onschadelijk? Alles kan! Je hebt hier namelijk 4 verschillende games voor jong en oud. Ervaring is niet nodig, want alles wordt perfect voor je uitgelegd!

Gamestate

GameState is dé nieuwste hotspot op de Grote Markt in Breda. Dit is de enige echte plek voor winnaars en een ervaring voor de hele familie. GameState is de komende tijd extra vroeg open, dat geeft jou alle tijd om de verschillende games te ontdekken. Het zijn er namelijk meer dan 30!


Corona maatregelen
Ga je binnenkort naar een van deze game hallen? Check van tevoren altijd even de websites voor de huidige maatregelen. Vermijd de drukte en kom overdag. En boven alles: Stay Safe!