5. By Cas bestaat 1 jaar!

5. by Cas is de kortst geopende zaak van Nederland. Helaas moest Cas zijn deuren na maar liefst 1 uur alweer sluiten. Op 1 juni heeft hij opnieuw zijn deuren geopend in de Ridderstraat en in een korte periode veel mensen mogen verwennen met zijn heerlijke gerechten. Ondertussen bestaat 5. by Cas alweer een jaar.


Het is een gek jaar geweest voor Cas. Op 15 maart 2020 opende hij de deuren van zijn prachtige nieuwe zaak. Niet veel later moest hij zijn deuren alweer sluiten vanwege het Corona Virus dat al snel om de hoek kwam kijken. Hiermee is 5. by Cas de kortst geopende zaak van Nederland geweest. Een paar maanden later mocht hij zijn deuren weer openen en is hij flink gaan knallen! Voor vier maanden lang heeft hij zijn gasten verwend en kennis laten maken met het concept van 5. by Cas.

De 5. staat voor het gezin waarin Cas is opgegroeid, 5. keuzes bij elke optie op het menu en een team van 5. Bij Cas wordt er elke dag met verse ingrediënten gewerkt om zo het beste aan hun gasten te serveren. Huisgemaakt, puur, persoonlijk ruw én stoer. 

Wij hopen dat Cas snel weer zijn deuren mag openen en wensen hem alvast heel veel succes toe!