7 keer sushi in Breda

Sushi! Wie houdt er niet van? In Breda zijn we er in ieder gek op, we hebben daarom vijf sushi hotspots voor je op een rijtje gezet. Wat is jouw favoriet?

Geisha Lounge
Geisha Lounge is een van de nieuwste sushi restaurants in Breda. Het restaurant is gevestigd middenin het centrum van Breda, op de overloop tussen de Havermarkt en 't Sas. Je kunt hier voor €26,50 onbeperkt genieten van alle sushi en overige gerechten. Daarnaast heeft Geisha ook een onbeperkt dessert buffet dat in de prijs in inbegrepen. Lunchen kan al vanaf €9,95. Degenen die de Brooklyn nog kennen, weten dat je hier ook goed kunt feesten. Die traditie zet Geisha Lounge voort met de verschillende feesten die ze organiseren. Check onze agenda voor het overzicht!


Sumo Oriëntal
Sumo Oriëntal is het kleine broertje van Sumo. Het restaurant is gevestigd bij het Van Coothplein en een stuk kleiner dan Sumo aan de Grote Markt.  De kaart bestaat uit meer dan 40 kleine gerechten die geschikt zijn voor “shared dining”. Je kunt hier zowel voor á la carte als all-you-can-eat kiezen. Het verschil tussen Sumo en Sumo Oriental zit hem in de service, kwaliteit van het eten, en de exclusiviteit van het interieur.

UME
In een sfeervolle ambiance kun je onbeperkt genieten van zo’n honderd soorten sushi-, teppanyaki- en grillgerechten, volgens het all you can eat concept. Bij Ume betaal je €26 voor all-you-can-eet. Ume is gevestigd in het pand Dok64 aan de Markendaalseweg, aan het water van de Nieuwe Mark en slechts vijfhonderd meter verwijderd van hartje Breda. Op mooie dagen is het tevens mogelijk plaats te nemen op het drijvend terras.

Hanami Sushi
Hanami Sushi is gevestigd in het pand van Upstairs; een lunchroom op de hoek van de Ginnekenstraat (de hoofdwinkelstraat van Breda). We hebben hier vorig jaar voor een foodblog gegeten, maar nu bezorgen ze de sushi alleen nog bij je thuis. 

Sumo Grote Markt
Sumo Breda heeft drie sfeervolle verdiepingen, die plaats bieden aan meer dan driehonderd gasten. Hiermee is het ook verreweg het grootste sushi restaurant van Breda. All-You-Can-Eat kost hier €28,50, daarnaast kun je hier ook lunchen. 

Neri Sushi
Neri Sushi is een klein restaurant aan de gezellige Ginnekenmarkt. Bij Neri Sushi wordt alle sushi vers bereidt en kun je alleen á la carte bestellen. Thuis laten bezorgen behoort ook tot de mogelijkheden.

Nagoya Ulvenhout
Sushi & Grill Nagoya is gevestigd aan de Dorpstraat in Ulvenhout. Je kunt hier onbeperkt genieten voor €24,50.  Buiten centrum, maar daardoor wel genoeg mogelijkheid tot gratis parkeren, een Speelhoek voor de kinderen en een groot terras.