4 leuke boetiekjes in Breda

Breda staat bekend om de gezellige binnenstad, er is voor iedereen een mogelijkheid om te winkelen in een winkel die bij jou past. Ben jij nou niet zo van de grootte winkels? Ook daar heeft Breda een oplossing voor. Bezoek bijvoorbeeld een van de leuke boetiekjes in het centrum van Breda

Let's go shopping!

Zusjes Boutique

Zusjes Boutique is gelegen aan de Ginnekenweg. Bij Zusjes boutique kan je zeker slagen als je op zoek bent naar leuke kleding, sieraden of woonaccessoires.  De zusjes Josephine en Frederique helpen je graag bij het zoeken naar de perfecte outfit met accessoires.

PALMA 

Palma is de conceptboutique van Breda. Er heerst een unieke sfeer in Palma Breda, de eigenaresses Mascha Schaffles en Kiki Luijpen laten in de winkel hun liefde zien voor originele lifestyleproducten, mode en styling. De eigenaresses verkopen alles wat ze mooi vinden, daardoor voelt het alsof je door de woonkamer loopt van Kiki en Mascha en dat maakt het een unieke beleving.  

Gypset 

Als je de winkel binnenstapt gaan meteen al je zintuigen prikkelen. Er hangt een geur van de heerlijke parfums, op de achtergrond klinkt een rustige jazzy popmuziek en op de lange houten tafel in het midden van de winkel staan kleurrijke accessoires. Er zijn prachtige ringen, hebberig makende armbanden, kettingen en oorbellen uitgestald. Bij Gypset kun je ook terecht voor mooie kleding van hoogwaardige labels en leuke home accessoires.

 My Jewellery 

My Jewellery is een van de bekendste online sieraden webshops op dit moment in Nederland. Ze hebben een enorme online community opgebouwd. Het merk My Jewellery wilt groeien daarom zijn ze ook begonnen met het oprichten van de fysieke boetiekjes. De eerste boutique is in 2015 opgericht in Den Bosch. In 2016 kreeg Breda een My Jewellery boutique. De winkel staat bekend om de uitgebreide sieraden collectie ook de leukste fashion items worden samengesteld door My Jewellery zelf.