5 X Vlees eten in Breda

Een goed stuk vlees op z'n tijd, wie houdt er niet van?! Voor de meatlovers onder ons hebben wij een leuk lijstje gemaakt met 5 restaurants in Breda waar je écht lekker vlees kunt eten! 

oVERHEERLIJKE STEAKS UIT 5 VERSCHILLENDE LANDEN 

Con Fuego

Dit Argentijnse restaurant is gelegen aan de Grote Markt en heeft een schitterend uitzicht op de Grote Kerk van Breda.  Con Fuego serveert overheerlijke steaks uit vijf verschillende landen, aangevuld met een wijnkaart met meer dan 300 wijnen om uit te kiezen. Zij bieden nu een aantal jaar Dry Aged steaks aan, welke zij zelf rijpen in speciale rijpingskasten. Dankzij de sterkere, nootachtige smaak is dit volgens liefhebbers het summum van rundvlees! Kom gezellig een hapje eten in deze mooie zaak! 

Beers & Barrels 

Beers & Barrels is een hippe zaak op een steenworp afstand van het centrum van Breda. De gerechten worden bereid op de Green Egg dit zorgt voor een heerlijke BBQ smaak aan het vlees. Beers & Barrels staat bekend om zijn heerlijke malse burgers, daarnaast serveren zij verschillende steaks en malse kippetjes! Kun je niet kiezen? Geen probleem! Er staan 2 deelplanken op de kaart, wij vinden deze zeker een aanrader! 

Ribs Factory 

Voor lekkere spareribs ben je bij de Ribs Factory aan het juiste adres! Zij hebben op de kaart maar liefst 6 verschillende smaken spareribs staan, waaronder de Ribs Special welke elke maand veranderd. In het geval van keuzestress kun je ook hier een mix aan ribs bestellen om met jouw tafelgenoot te delen. Naast hun beroemde spareribs hebben zij ook lekkere burgers en steaks op de kaart staan. 

Eetcafé Walkabout

Eetcafé Walkabout heeft een Australische keuken en is gelegen aan de Grote Markt. Je hebt hier de keuze uit verschillende vleesgerechten en steaks tegen een betaalbare prijs! De steaks variëren van een traditionele malse kogelbiefstuk tot een verrassend lekkere Australische kangaroefilet. Naast deze vleesgerechten serveren zij ook de typische Australische pie. Deze heerlijke pasteitje worden vers gemaakt op basis van het Australische recept!

Murphy's Grill 

Genieten van een prachtige Argentijnse steak kun je doen bij Murphy's Grill. De steaks worden op houtskool gegrild tot in de perfectie, zij hebben geen geheime marinade of kruiden. Alleen peper en zout zorgt ervoor dat het vlees doet wat het moet zijn: LEKKER. Naast de steaks kun je bij Murphy's Grill ook heerlijke spareribs, garnalen en kopgerechten eten! Een aanrader wat ons betreft!