5x eten afhalen in Breda en omgeving

Geen zin of geen tijd om te koken? Dan kun je natuurlijk eten afhalen! Hier zijn vele mogelijkheden in met keuze uit ontzettend veel verschillende gerechten. In dit lijstje hebben wij 5 locaties voor je uitgelicht waar je heerlijk eten kunt afhalen.

lekker makkelijk

Happy döner

Bij Happy Döner in Teteringen is de keuze ruim. Van kapsalon tot pizza, hier vind je het! Happy Döner heeft een zeer ruim aanbod aan Turkse gerechten zoals döner, shoarma en lahmacun. Ook kun je hier terecht voor pizza, broodjes en friet.

Mr Sushi & Miss Wok

De naam zegt het al: voor heerlijke sushi en wokgerechten ben je hier aan het juiste adres! Je kunt kiezen voor afhalen of bezorgen van heerlijke Japanse gerechten. Je kunt de sushi per rol bestellen, maar ook complete sushiboxen waar van alles in zit.

Dönerland Brabantplein

Op het gezellige Brabantplein in Breda vind je Dönerland. Dönerland is de eerste dönerzaak van Breda. Al 15 jaar lang worden hier elke dag de lekkerste kapsalons, Turkse pizza's en broodjes döner gemaakt. Voor makkelijk en lekker eten moet je dus hier zijn!

Wayback Burgers

Voor de lekkerste hamburgers van Breda ga je naar Wayback Burgers! Dit is de eerste vestiging in Nederland van de Amerikaanse keten. Hier vind je hamburgers zoals nergens anders, erg gevarieerd en unieke smaken. Ook kun je bij Wayback Burgers heerlijke milkshakes, friet en bites halen.

Has Döner Kebab

Bij Has Döner Kebab aan de Grote Markt kun je terecht voor heerlijke döner kebab, hotwings, falafel, chickenburgers en nog veel meer andere Turkse gerechten. Hier wordt met alleen de beste en meest verse ingrediënten gewerkt en dat merk je aan de smaak. Voor de lekkerste Turkse gerechten in Breda centrum ga je naar Has Döner Kebab!