5x juweliers in de Baronie

Een cadeau kopen of jezelf verwennen? Een mooi sieraad zorgt voor een blijvende herinnering! Verwen jouw geliefde op zijn/haar verjaardag of geef een mooi sieraad cadeau aan iemand die geslaagd is. Wij helpen je graag op weg en lichten in dit lijstje 5 prachtige juweliers uit!

i only wear jewellery on days ending with a "Y"

Jeroen van der put

Juwelier én goudsmid Jeroen van der Put is te vinden aan de Haagsemarkt in Princenhage. Hier kan je terecht voor sieraden die je jarenlang met veel plezier draagt! Met hun uitgebreide collectie aan zilveren en gouden sieraden vindt iedereen hier iets moois. Daarnaast kun je hier ook terecht voor restyling van oude (dierbare) sieraden en voor het ontwerp van nieuwe sieraden. Jeroen heeft verstand van zaken!

Juwelier toe water

Al sinds 1989 is deze fijne juwelier te vinden in het centrum van Breda. Naast de verkoop van prachtige sieraden kan je hier ook terecht voor het vermaken, repareren, ontwerpen of vervaardigen van je sieraden. Hier gaat de service verder dan je gewend bent!

Brandfield

Brandfield is een geschikte zaak als je op zoek bent naar een mooi cadeau! Naast sieraden in allerlei prijsklassen vind je hier ook tassen, zonnebrillen en andere mooie accessoires. De winkel is te vinden in de vernieuwde Houtmarkt. 

van gurp juweliers

Op de Grote Markt in Breda is Van Gurp Juweliers gevestigd. Een begrip in Breda! Hier vind je bijzondere collecties horloges en sieraden van onderscheidende merken. In de zaak hebben ze een eigen atelier, waar ze jouw sieraden kunnen repareren en kunnen aanpassen.

Segers juweliers oosterhout

Deze ruime en moderne zaak is te vinden in Oosterhout. Je vindt hier sieraden van de nieuwste trends. Bekende merken gaan hier hand in hand met eigen ontwerpen en ook prachtstukken van nieuwe designers zijn hier te koop. Dit is een zaak die zeker een bezoekje waard is!