5x vriendendag

Tijdens Wereld Vriendendag wordt wereldwijd aandacht gevraagd voor de vriendschappen in je leven en wat deze voor jou gedaan hebben. Wil jij er lekker op uit met je vrienden? Lees deze lijst dan even door!

BOULDERHAL BRUUT

Boulderen is een spectaculaire vorm van klimmen. De sport komt voort uit het beklimmen van rotsblokken. De klimwanden in een boulderhal variëren van voorover neigend tot en met fors achterover hellend. Samen met een enorme diversiteit aan grepen zorgt dit ervoor dat de te klimmen routes oftewel boulders nooit hetzelfde zijn. Leuk om met je sportieve vrienden vriendendag hier door te brengen!

FUTUREDOME EVENTS

Het voormalige terrein van de Bredase penitentiaire inrichting de Boschpoort, in de volksmond bekend als de Koepel is omgebouwd tot een terein waar onder andere veel leuke activiteiten plaats vinden. Kom op vriendendag met je vrienden naar de koepel voor activiteiten zoals levend Cluedo of Archery Tag.

’T POOLCAFE

Voor een gezellig potje pool kun je bij dit poolcafé terecht. ‘t Poolcafé beschikt over tien tafels, die garant staan voor een hoop plezier en competitie. Één keer in de maand houden ze een huistoernooitje. Natuurlijk kan een lekker drankje niet ontbreken, die kun je halen aan de bar. Wat de muziek betreft, passeren er in ‘t Poolcafé allerlei soorten muziekgenres.

LOT66

Lot66 is een van de grootste locaties van breda voor sport en spelen. Je kan hier vele activiteiten beoefenen, zelfs meerdere activiteiten combineren. Als je met je vrienden opzoek bent naar een plek waar je al je energie eruit kan gooien is dit de goede locatie voor jou. Denk aan karten, lasergamen, escaperooms en vele andere activiteiten.

STUDIO DEPENDANCE

Naast heerlijke cocktails heeft Dependance ook een uitgebreide bierkaart. Elke eerste maandag van de maand wordt er een speciaalbier avond georganiseerd. Het vaste assortiment wordt dan voor een avond uitgebreid met tachtig verschillende bieren. Naast deze vaste dag zijn er ook veel andere leuke dingen om te reserveren zoals bierworkshops en cocktailworkshops. Ook kan je hier lekker eten.