6x zaken die (binnenkort) openen in Breda

De parel van het zuiden, dat is natuurlijk ons mooie Breda! Ondanks dat de stad al ontzettend veel mooie zaken rijk is, blijven er nieuwe zaken openen. En daar zijn we natuurlijk maar al te blij mee! In dit artikel vind je zaken die de komende tijd de deuren gaan openen in Breda. 

Binnenkort nieuw in breda

Carpaccio club

Op 14 augustus is het zover, dan opent de Carpaccio Club op de Grote Markt! Enne... Wie Carpaccio zegt, zegt niet alléén vlees. Hier serveren ze namelijk ook carpaccio's van vis, veggies en zelfs fruit. Dus ook vegetariërs kunnen hier hun geluk op. Naast genieten van deze kleurrijke gerechten is het ook mogelijk om hier  heerlijk uitgebreid te borrelen. En met hun fijne ruime terras voor de deur gaat dat wel goed komen deze zomer!

Rosa Breda

In de Boschstraat opent eind juli (ja, bijna!) Rosa Breda. In de zaak zullen ter plekke de heerlijkste en mooiste bonbons gemaakt worden. Daarnaast verkopen ze er alles voor 'een avondje thuis'. Koffie, thee, cadeau artikelen, wijnen van Hoogland Wijnimport en kazen van Fromagerie Guillaume. Dat wordt genieten!

Folc

Bij FOLC vind je iedere week de nieuwste items! Ideaal, toch? 3 jaar geleden is eigenaresse Marleen FOLC gestart. Goed nieuws: in september opent de eerste fysieke winkel in de Houtmarkt! Nog even geduld dus... maar dat is het helemaal waard! Check voor nu vooral de webshop even om alvast in de stemming te komen. 

Big Belly bar

Big Belly Bar wordt hét nieuwe proefparadijs aan de haven. Na een flinke verbouwing zullen eind 2020 de deuren geopend worden in dit prachtige pand. Verwacht 24 wisseltaps craft-bier, comfort food, wijnen met een verhaal én keuze in koffie-bonen. Dit wordt een plaats waar iedereen het naar zijn/haar zin gaat hebben!

boules bites bar

De naam zegt het al: hier speel je een leuk potje Jeu de Boules en geniet je van een lekker hapje en drankje! Je vindt er hoogstaand Streetfood, borrelplanken, speciaalbieren, cocktails en nog veel meer... Nog even geduld, 1 september opent de vestiging van BoulesBitesBar in het centrum van Breda!

mike's

Het filiaal van Mike's Just For Men wordt alweer de derde vestiging van deze winkel. Dat belooft veel goeds! Je vindt er enorm veel verschillende merken, waaronder BALR, Valentino, Hugo Boss, Replay, Buddha to Buddha, Lacoste, Napapijri en Petrol. Echt voor ieder wat wils! We moeten nog wel een tijdje wachten, de winkel opent namelijk in januari 2021 in de Houtmarkt.