8 x Chocolade!

27 januari is het 'chocolade cake dag'.  De dag waarop we stiekem allemaal hebben gewacht en een perfect excuus om net even wat meer chocolade te eten dan we normaal al doen. Want van chocolade wordt je immers vrolijk! Waar je de beste chocolade kunt halen? Dat hebben wij even voor je uitgezocht.

PEACE, LOVE & CHOCOLATE!

SMITS' CHOCOLATERIE 


Aan de Wilhelminastraat vind je Smits' Chocolaterie dat is misschien wel het “lekkerste” winkeltje van Breda. De winkel heeft een uitgebreid assortiment van ambachtelijke bonbons en andere chocoladeartikelen. De bonbons worden met liefde zelf geproduceerd en dat proef je.

OLALA CHOCOLA 


Bij Olala Chocola op de Nieuwe Ginnekenstraat, kan je meekijken hoe ze op ambachtelijke wijze chocolade producten maken in het open atelier. Wil je liever zelf aan de slag? Het is ook mogelijk om diverse workshops bonbons maken te volgen en kinderfeestjes te houden.

LIN'S LOUNGE & CHOCOLAT BAR

Eind 2017 opende Lin's Lounge & Chocolatbar haar deuren aan de Halstraat. De chocolade-speciaalzaak is een combinatie van een winkel en horecagedeelte. Je kunt er terecht voor de lekkerste chocolade, taarten, gebak, wafels, patisserie en koffie. Een zaak vol lekkernijen! Bovendien hebben ze bij Lin's Lounge een groot assortiment aan cadeau artikelen. 

CHOCOLATE COMPANY CAFÉ BREDA


Chocolate Company Café Breda aan het Van Coothplein is zowel winkel als horecagelegenheid. Je kunt hier dus niet alleen genieten van handgemaakte chocolade, je kunt alles wat je proeft ook mee naar huis nemen! 

WE LOVE CHOCOLATE


In de Lange Brugstraat zit op het gebied van chocoladewinkels de nummer 2 van Nederland. We Love Chocolate verkoopt naast Belgische chocolade ook Lindt chocolade, Italiaanse nougat, marsepein, fudge. Kom het snel proeven! 

PATISSERIE JOEP


Patisserie Joep opende in maart zijn deuren aan de Koninginnestraat. Verfijnde en moderne patisserie. Met verschillende smaken en structuren. Gepaard met goede en persoonlijke service op maat!

CHOCOLATERIE BOULANGER


Chocolaterie Boulanger is een begrip in Breda en omgeving. Met een groot assortiment bonbons van de fijnste Belgische chocolade, vind je hier de ultieme sfeermaker voor elke gelegenheid. Grootste specialiteiten zijn de crème frâiche truffels met overheerlijke zachte vulling en het zeebanket in de bekende Boulanger-driekleur met fijne hazelnootpaté. 

IJSSALON BON APPETIT


Bon Appetit is gelegen aan de vlaszak en vooral bekend om het heerlijk verse ijs! Maar je kunt hier ook terecht voor koffie, gebak, lunch én voor chocoladebonbons!