7x Italiaans eten in Breda

Een van de meest gevarieerde Europese keukens is natuurlijk de Italiaanse. Wel wil je graag bij een goed Italiaans restaurant eten en daarom hebben wij er in dit lijstje 7 voor je uitgelicht.

Eat better, Feel better

La Cucina

La Cucina is net iets anders dan het standaard Italiaanse restaurant: zij bieden je Italiaanse gerechten die nét wat verder gaan dan de standaard. Zo hebben ze veel verschillende gerechten, wijnen en hangt er een gezellige sfeer. Ook is er de mogelijkheid om een zaal af te huren. Van een pizza tot een 5-gangendiner, La Cucina verzorgt het allemaal.

Barlucca

Barlucca is een sfeervol Italiaans restaurant aan het van Coothplein. De kaart is erg gevarieerd en staat vol met heerlijke gerechten. Barlucca biedt antipasti aan maar ook pizza, pasta en een 3-gangenmenu. Ook zijn er veel verschillende wijnen. Zo wordt er elke maand een 'wijn van de maand' uitgelicht.

Terroni PIZZA

Terroni Pizza is een kleine vestiging in het centrum van Breda. Er worden veel verschillende pizza's geserveerd en ze hebben de mogelijkheid om te bestellen (via UberEats en Deliveroo). Al meerdere keren zijn ze verkozen tot de lekkerste pizza van Breda, dus dit gaat gegarandeerd goed bevallen!

Very Italian Pizza

De missie van Very Italian Pizza is om de Italiaanse smaken en sfeer over te brengen naar Nederland. Je kan hier terecht voor een diner maar ook voor een snelle hap. De keuken is geopend van 11.00 tot 00.00, dus voor lunch of diner ben je hier aan het juiste adres!

DE Pasta Kantine

Bij de Pasta Kantine draait het om authentieke, pure en smaakvolle italiaanse gerechten. De kaart is erg uitgebreid: antipasti, pasta's, salades, desserts. De pure Italiaanse smaak en sfeer proef je hier zeker! Alle gerechten worden vers gemaakt. Zo wordt de pasta met dürumtarwe gemaakt, voor een extra stevige pasta.

Da Attilio

Da Attilio is het oudste Italiaanse restaurant van Breda, gevestigd op de grote markt. Wil je eten in een authentieke Italiaanse sfeer? Dan zit je bij Da Attilio goed. Het menu is erg uitgebreid met vlees- en visgerechten, pizza's, pasta's en antipasti. Ook zijn er veel verschillende wijnen, die goed samengaan met je gerecht.

Pazzi

Mama's Italiaanse gerechten, dat is wat bij Pazzi geserveerd wordt. Recepten die van generatie op generatie worden doorgegeven. De gerechten worden uitsluitend met uit Italië geïmporteerde ingrediënten gemaakt. Genieten van een authentieke Italiaanse sfeer midden in Breda? Ga naar Pazzi op het Van Coothplein.