7x luxe kerstdiner in Breda

Wanneer je aan kerst denkt, denk je aan gezelligheid, cadeaus en natuurlijk heerlijk eten! De keuze aan restaurants in Breda is natuurlijk enorm. Wil je tijdens de feestdagen uitgebreid uiteten? In dit lijstje hebben wij 8 luxe restaurants voor je uitgelicht.

we wish you a merry christmas

Chocolat

Bij Chocolat geniet je op 1e en 2e kerstdag van een heerlijk kerstmenu. Er wordt een uitgebreid 4-gangenmenu geserveerd en op 1e kerstdag is het ook mogelijk om voor een 6-gangenmenu te kiezen. Op 2e kerstdag organiseert Chocolat een Xmas Dine & Dance. Eerst uitgebreid eten, vervolgens de voetjes van de vloer!

Boswachter Liesbosch

Boswachter Liesbosch serveert op 1e kerstdag een zeer uitgebreid 6-gangendiner met live muziek. Met variatie tussen vlees, vis en verschillende groenten zijn er enorm veel verschillende smaken om te proeven. Op 2e kerstdag is het mogelijk om bij Boswachter Liesbosch te kerstbrunchen.

Brasserie Bardot

Brasserie Bardot biedt tijdens kerst de keuze tussen een 4-gangenmenu en 5-gangenmenu. Bijgaand is het ook mogelijk om een wijnarrangement te bestellen, zodat je bij elke gang een bijpassende wijn hebt. Kortom, voor een heerlijk kerstdiner met je familie moet je bij Brasserie Bardot zijn!

Restaurant Zuyd

Op 1e en 2e kerstdag serveert Restaurant Zuyd een 4-gangenmenu of een 5-gangenmenu. De menu's zijn uit te breiden met een wijnarrangement, maar ook een kaasassortiment. Met heerlijke gerechten als langoustine, hert en ganzenlever geniet je hier van veel verschillende gerechten. 

Bleue Bar Bistro

23 tot en met 26 december geniet je bij Bleue Bar Bistro van kerstlunches, maar ook van kerstdiners. Met 3-,4- of 5-gangenmenu's kun je het zo uitgebreid maken als je zelf wilt. De smaken variëren van pompoen tot kreeft. Voor een echte Parijse sfeer tijdens kerst ga je naar Bleue Bar Bistro!

D'n Ouwe Struys

Bij D'n Ouwe Struys kun je tijdens kerst je eigen 4-gangenmenu samenstellen! Met verschillende voorgerechten, soepen, hoofdgerechten en desserts kun jij bestellen waar je echt zin in hebt. Ook is het mogelijk om de soepen per liter te bestellen voor je eigen kerstdiner thuis!

Restaurant Uijttewaal

Het is bij Restaurant Uijttewaal tijdens kerst mogelijk om een 5-gangenmenu of een 7-gangenmenu te bestellen. Ook kun je hierbij begeleidende wijnen bestellen. Naast wijnen is het ook mogelijk om een bijpassend kaasgarnituur bij je heerlijke kerstdiner te bestellen.