9x kapsalons in Breda

De kapsalons waren natuurlijk super blij toen ze een aantal weken geleden de deuren weer mochten openen! Heb jij je quarantaine kapsel inmiddels al onder handen laten nemen of moet je nog een afspraak maken? In dit lijstje vind je 9 kapsalons in Breda waar je terecht kunt! 

my hairdresser is my hero

L'artiste

Een kapsalon met luxe, dat is L'artiste! De ruim opgezette en super mooie kapperszaak is te vinden aan de rand van het Van Coothplein. Hartje centrum dus, ideaal! Van dinsdag t/m zaterdag staat het gedreven team voor je klaar. Tijdens je kappersbezoek geniet je van een lekkere cappuccino of van een heerlijk glaasje wijn. Als dat geen service is!

Yvonne hairdesign

Bij Yvonne Hairdesign stap jij de deur uit als jezelf! Hier hebben ze al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van coupe, haarkleur en styling. Voor iedere klant is de persoonlijke aandacht vanzelfsprekend. Op zoek naar een adres voor haar, beauty of nagels? Hier kan je overal voor terecht!

Tino's barbershop

Tino's Barbershop is de enige échte Old School Barbier in Breda. Eigenaar Tino heeft een opleiding gevolgd aan de Barber Academy The Old School bij Schorem Haarsnijder & Barbier te Rotterdam. Kennis van het vak heeft hij dus zeker! Zijn barbershop is te vinden aan de Adriaan van Bergenstraat. Er hangt een super gezellige en knusse sfeer, mede door de rustieke uitstraling.

El barbero

Midden in het centrum van Breda, in de Nieuwstraat, is El Barbero gevestigd. Een kleine, maar sfeervolle no-nonsense haarstudio waar je terecht kunt voor de meest trendy kapsels. Hier zijn ze op de hoogte van de laatste trends en technieken. 

Team kappers breda

Bij Team Kappers kan je terecht voor zeer aantrekkelijke prijzen. Dit geldt niet alleen voor het knippen, maar ook voor kleuren en stylen! Zo zie jij er iedere dag goed uit! Bij deze kapsalon is het altijd gezellig en ze werken snel en gemakkelijk. 

Marjac hairstudio

Als je haar maar goed zit! En daarvoor ben je bij Marjac Hairstudio in Princenhage op de juiste plaats. Relaxen in de stoel met een bakje koffie of thee en leuk gezelschap. Want hier weten ze wat gezelligheid is! Zowel dames als heren kunnen hier terecht voor een nieuwe coupe.

Hier & Dhaar

Met hun persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring weten de kappers hier precies wat ze moeten doen met jouw coupe. Een creatieve salon, met een prachtige inrichting! Hier en Dhaar is te vinden in de Reigerstraat. In het hart van Breda dus!

Studio loxz

Deze hippe en eigentijdse kapsalon heeft een aantal maanden geleden de deuren geopend aan de St Janstraat. Met ruim 20 jaar ervaring in het kappersvak mag de eigenaresse zichzelf met recht een "échte vakidioot" noemen! Hier komt het dus wel goed met jouw kapsel. Studio LOXZ is daarnaast ook een groene en milieubewuste kapsalon.