8x strak in pak op Suit-up day

Trek jouw pak maar uit de kast, want het is 13 oktober suit-up day! Het is uiteraard de bedoeling dat je je mooiste pak aantrekt. Dit fenomeen is al 3 jaar gaande en is afgeleid van Barney Stinsen, een rol van Neil Patrick Harris uit How I Met Your Mother. Zijn karakter Barney heeft altijd een pak aan. Om jou al een beetje op weg te helpen, hebben wij een lijstje gemaakt.

AWESOME, ZOALS BARNEY HET ALTIJD ZEGT!

Michael & Giso

Met een innovatieve kijk op maatwerk begint Micheal & Giso in 2007 met het opzetten van een nieuw merk. Een merk dat de beste aspecten van vroeger in een nieuwe jasje stopt om vervolgens de klant te voorzien van een Private Tailoring ervaring die persoonlijk en onvergetelijk is. Een ervaring die draait om het individu, en niet om de massa.

Het assortiment bestaat uit pakken/trouwpakken geheel op maat en overhemden op maat. De maatvoering gaat verder dan alleen centimeters, ze meten ook lichaamsstanden voor de ultieme maatpak ervaring. Ongeacht lengte, gewicht, bouw of stand zorgt Michael & Giso voor een plooiloos pak geheel op maat en naar smaak samengesteld. 


Cornelius Herenmode

Cornelius Herenmode, kleding kopen in een omgeving waar je rustig zelf je combinaties kunt samenstellen of, indien gewenst, uitgebreid geadviseerd wordt. De ontspannen sfeer met persoonlijk contact maakt het voor iedere man een winkel waar hij graag komt. Een jeans, een shirt of een complete outfit voor het werk of een feestavond. Mooie kleding die bij je past en waarin je jezelf op je gemak voelt, dat is wat je zoekt. Loop eens binnen, je bent welkom.


Gents

GENTS is een specialist in formele (gala) herenkleding. Ben je op zoek naar een smoking, trouwkostuum of business suit? Dan zul je bij GENTS zeker slagen! Je vindt er pakken en smokings in een toegankelijke prijsklasse. GENTS beschikt over alle maten met een uitstekende prijs/ kwaliteitsverhouding.


SUITABLE

Suitable is dé totaal oplossing op het gebied van herenmode. Ons doel is stijl verkopen, die past bij jouw moment, groot of klein, van sok tot rok(kostuum). Wat alleen maar mogelijk is dankzij de optelsom van kwaliteit, pasvorm en prijs. Precies zoals onze naam zegt: ‘Suitable’. Suitable kan dit beloven dankzij de combinatie van het eigen label en een uitgebreid merkenpakket.

OUWE JONGENS KRENTENBROOD

Ouwe Jongens Krentenbrood, naast het Van Coothplein in Breda, is de herenmodezaak waar je goede kwaliteit voor een gunstige prijs kunt vinden. Zakelijk en casual. Van schoen tot pet en alles wat ertussen zit! Ga eens kijken en laat je verrassen door de uitgebreide collectie. Koffie met krentenbrood of een mooi glas wijn staan voor je klaar.

Jean Bergé - Mannenmode van Formaat

Jean Bergé mannenmode van formaat is gespecialiseerd in mannenmode in grote maten. De collectie begint bij 2 XL en gaat t/m 8 XL. Ook voor de lange man heeft Jean Bergé een ruime keuze. De collectie schoenen gaat van maat 45 t/m maat 50. Daarnaast is Jean Bergé gespecialiseerd in hoeden en petten welke ook in alle maten aanwezig zijn. Naast het kopen van kleding kun je bij Jean Bergé ook terecht voor het huren van feestkleding, onder andere smoking, rokkostuum, jaquet en galajurken (ook in grote maten). Jean Bergé heet je graag
welkom!

Uiteraard wil je je outfit aanvullen met mooie bijpassende schoenen. Ook daarvoor hebben we twee mooie zaken gevonden.

reinhard frans

Reinhard Frans biedt handgemaakte schoenen van de beste leren uit Europa. Gemaakt door de meest vaardige ambachtsman van het atelier. Reinhard Frans creëerde 15 verschillende lasten om je perfecte maat te kunnen meten. Dit inclusief de mogelijkheid om je schoenen te customizen. De Flagshipstores zijn niet alleen winkels. Nee.. Ze hebben allemaal glans ateliers om kleuren van de schoen te veranderen of de schoen meer uniek te maken. Is er iets in je hoofd wat je wil hebben? Bezoek de Reinhard Frans winkel en wordt weggeblazen door alle mogelijkheden.


VAN BOMMEL

Bij van Bommel schoenen ben je aan het juiste adres voor dames- en herenschoenen van de beste merken. Het uitgebreide assortiment biedt schoenen voor elke gelegenheid, waar je ook naar op zoek bent. Om je outfit compleet te maken vind je in de winkels ook bijpassende tassen en riemen.