Smakenrad begint dit weekend al met draaien!

Het Smakenrad op het Chasséveld opent haar deuren eerder dan gepland. Om precies te zijn al één week eerder. Je kunt dus aankomend weekend al genieten van alle verdraaid lekkere gerechten op 50 meter hoogte. 


Het nieuws van dit bijzondere restaurant is je vast niet ontgaan. Je kunt er letterlijk niet omheen. Het prachtige reuzenrad is maar liefst 50 meter hoog en hiermee het grootste reuzenrad van Nederland. Deze week is dit culinaire uitje geopend op het Chasséveld in Breda, een week eerder dat daadwerkelijk gepland. Dit vinden wij natuurlijk niet erg, des te langer wij kunnen genieten van de heerlijk uitgebreide kaart en het mooie uitzicht. 

Vanaf aankomend weekend tot en met 27 juni kun je reserveren. Hoe werkt het? Je kiest een datum, reserveert een gondel en een tijdslot. Dan vul je al je gegevens in en je geeft aan welk arrangement je wilt. Zo simpel is het. Omdat de horeca landelijk om 18:00 moet sluiten, serveren ze ook bij het Smakenrad voor nu alleen ontbijt, lunch en borrel. Zodra de maatregelen veranderen zal ook het diner worden geopend!

Ben je ook nieuwsgierig geworden, of wil je gelijk reserveren? Bekijk dan hier meer informatie over Het Smakenrad.