Allerlaatste shows van Enge Buren in De Avenue in Breda

Het muzikale cabarettrio 'Enge Buren' stopt er helaas mee. Tot en met eind augustus is de formatie nog door het gehele land te horen en te zien. Tijdens deze afscheidsreeks staat het trio nog twee keer in De Avenue in Breda tijdens de 'Enge Buren Dinnershow'.

Enge Buren stopt ermee!


Tijdens de 'Enge Buren Dinnershow' wordt een heerlijk 4-gangen menu geserveerd, afgewisseld met top entertainment van Enge Buren. Het belooft een spectaculaire dinnershow te worden vol met superlatieven, lachwekkend, ontroerend, maar bovenal muzikaal! Met een schat van meer dan 25 jaar aan hilarische, maffe, gekke, absurdistische, gevoelige, kritische liedjes en acts is er meer dan genoeg materiaal om uit te putten. De grootste hits komen voorbij, maar ook leien subtiele liedjes komen aan bod. De één origineel, de ander opgepoetst en aan deze tijd aan gepast, maar ook nieuw werk zal niet worden geschuwd! De Enge Buren Dinnershows vinden plaats op 31 januari en 19 juni 2020. Tickets reserveer je via de website van De Avenue!


Er is niets ernstigs aan de hand, maar na ruim 27 jaar, 2893 optredens, 7 avondvullende shows, 243 liedjes, 28 dansjes, 156 persiflages, 114 briljante acts, 73 totaal mislukte acts, 1 vuurspuwnummer, 633 pizza's (Calzone), 1 hit, 16 vechtpartijen, 4 scheidingen, 103 instrumenten, 5 transportbusjes, 43.056 keelsnoepjes, 283 gebroken snaren, 296 gitaarsolo's, 0 bassolo's, 8 drumvellen en 256 overige (niet nader te omschrijven onzin) is het mooi geweest en begint Enge Buren aan de allerlaatste tour door Nederland.