Dickens & Jones wordt Mr. Moos

Als niks ooit veranderd, zouden er ook geen vlinders zijn. Dickens & Jones heeft nieuws, enorm groot nieuws. Na 25 jaar wordt het tijd voor een nieuw verhaal. Wat gaat er gebeuren? Dickens & Jones wordt Mr. Moos. Dit stukje London in de parel opent maart 2020. 

Mr. Moos: Another Dickens Story!

Vijf jaar geleden hebben Jeff Vink en Kim Evertse, ook wel bekend van Bobbi’s Bar en Club76, het stokje bij Dickens & Jones overgenomen van Jack en Marja Vink. Dickens & Jones is een succesverhaal sinds jaar en dag, met een enorme schare aan vaste gasten. Gasten waar ze ontzettend trots op zijn en die Dickens & Jones de status hebben bezorgd die het heeft.

Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan en na 25 jaar gaat het roer om. Tijdens carnaval wordt er gestart met een enorme verbouwing. 

Maar wie is Mr. Moos? Mr. Moos weet: ‘Classics are never out of style’, Mr. Moos houdt van verhalen die ontstaan tijdens een borrel. Mr. Moos houdt van lekker eten en Mr. Moos viert het leven. 

Met een compleet nieuwe uitstraling, een splinternieuwe kaart en een centraal gelegen bar, waar heerlijk geborreld kan gaan worden, staat Mr. Moos vanaf half maart helemaal klaar. 

Benieuwd geworden? Volg Mr. Moos dan alvast op de voet via Facebook, Instagram en de website