Grey; een uniek concept in Breda

Wat ooit begon als een schoolopdracht is inmiddels haar passie en werk geworden. Rianne de Witte ontwerp al 25 jaar een duurzame kledinglijn en is nu niet meer alleen online te vinden maar ook opent ze binnenkort haar winkel aan het Van Coothplein. Benieuwd wat ze allemaal voor moois maakt? Vanaf 28 april kun je haar kleding komen bewonderen bij Grey; geen gewone kleding-winkel, maar een combinatie van vinyl records en slow fashion.

Wat ooit een huiskamer was is nu een knusse winkel

Wat deze winkel helemaal bijzonder maakt is dat het officieel geen winkelpand is. Het pand is van oorsprong een woonhuis. De woonkamer is omgetoverd tot een knusse winkel. Twee schuifdeuren in het midden scheiden mode van vinyl. Het warme en huiselijke gevoel is gebleven. Het is uniek dat er twee totaal verschillende winkels in het pand zitten! Aan de ene kant vind je de vinyl platencollecties van Marthy Coumans. Dj's en vinyl liefhebbers van over de hele wereld weten Grey inmiddels te vinden. Een breed aanbod van bijzondere platen in diverse prijsklasse. Aan de andere kant van de winkel vind je de kleding van Rianne.

De kleding van Rianne is bijzonder. Deze is namelijk gemaakt van duurzame materialen. Deze materialen zorgen ervoor dat de kleding lang mooi blijft. De simpele ontwerpen en kleuren maken de kleding tijdloos. Mocht je maat er nou niet tussen hangen, geen probleem! Neem rustig een kopje koffie en Rianne gaat  voor je aan de slag, opmeten, ontwerpen en ervoor zorgen dat jij een uniek en op maat gemaakt kledingstuk krijgt. 

Naast gewone kleding gaat ze binnenkort ook starten met het ontwerpen van een werkkleding collectie. Denk dan niet aan de zakelijke bedrijfskleding maar aan praktische en vooral vrouwelijk kleding zoals bijvoorbeeld een overal, koksjas of een tuinbroek voor in huis of in de tuin. De winkel zal drie dagen per week geopend zijn zodat ze genoeg tijd kan besteden aan de kleding die ze maakt voor haar klanten.

Nieuwsgierig geworden? Loop eens binnen, je bent van harte welkom om een kijkje te nemen.