Officiële opening Asian Food Club Yu & Me aan de Haven van Breda

Op maandag 17 juli vierde "Asian Food Club" Yu&Me de officiële opening aan de Haven van Breda. Samen met vrienden en relaties werd er geproost op het succes van deze nieuwe hotspot. Uiteraard waren wij er zelf ook bij voor een verslag! Ben je benieuwd? Reserveer dan hier een tafeltje. 

Yu&Me is gevestigd aan de levendige Haven van Breda. Het ruime terras biedt de ideale plek om te genieten van het schilderachtige uitzicht terwijl je geniet van de Asion Fusion cuisine. Op het terras staan ook een aantal bankjes waar je heerlijk kunt loungen. 

Het moment dat je het restaurant binnenstapt, word je omarmd door een levendige en trendy sfeer. Ervaar een hippe en trendy ambiance, verrukkelijke Asian Fusion gerechten, verfrissende cocktails en in het weekend heerlijke lounge beats van een DJ. 

Na het diner werd samen met alle gasten het glas geheven en geproost op het succes van deze nieuwe hotspot. Wij hebben heerlijk genoten van deze avond en raden het iedereen aan om een kijke te nemen bij de nieuwe Asian Food Club van Breda!

De kaart bestaat uit een uitgebreid aanbod van Asian Fusion gerechten. Ben je benieuwd? Reserveer dan hier een tafeltje.