Aziatisch restaurant Tante Lein geopend

Op woensdag 6 november opende Aziatisch restaurant Tante Lein haar deuren in het Ginneken! Met smaken uit verschillende Aziatische landen zoals Thailand, Indonesië en Maleisië valt er genoeg te proeven en te ontdekken. 

A new taste

Gisteravond kwamen de eerste gasten binnenlopen om het nieuwe restaurant te ontdekken. De eerste recensies zijn meteen goed; heerlijk eten, verrassende cocktails en een gezellige sfeer.

Met verschillende soorten sushi, Thaise soepen, curry's en nog veel meer valt er enorm veel te proeven bij Tante Lein. Alles is gebaseerd op Aziatisch streetfood. De gerechten worden geserveerd als hoe je het in Azië op straat zou kunnen kopen. 

Als openingsactie kun je bij Tante Lein nu munten grabbelen. In deze grabbelton zitten rode, gouden en zilveren munten. Grabbel je een rode munt, dan win je een dinerbon voor 2 personen! Wanneer je de gouden munt grabbelt ontvang je een aandenken van jouw bezoek aan Tante Lein en bij de zilveren munt heb je helaas geen prijs.

In totaal zijn er binnen 70 zitplaatsen. De plastic stoelen en tafels hebben ze in Azië gelaten. Dit restaurant is hip, comfortabel en heeft veel warme kleren met verschillende prints en structuren. 

Wil jij hier graag een kijkje nemen? Reserveer dan snel een tafeltje!