Grand opening ambachtelijke desembakker 'Echt Brood' in de Boschstraat

Na een grondige verbouwing verhuist desembakkerij Echt Brood in het weekend van 15 en 16 februari naar de overkant van de Boschstraat. De bakkerij van Joris van Duijnhoven was vanaf 2017 gevestigd in KAMU, maar het wordt tijd voor een geheel eigen zaak! 15 en 16 februari kun je alle verse producten komen proeven in de nieuwe winkel. 

Kom jij proeven? 


Foto: PR Bureau Ik ben op je

Zaterdag 15 februari is Echt Brood geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Om 12.30 uur zal wethouder Boaz Adank de nieuwe winkel officieel openen. De hele dag door kun je alle producten komen proeven, waaronder de verrukkelijke croissantjes. Deze maakt Joris helemaal zelf. Iets unieks, steeds minder bakkers doen dit! 

Ben jij een van de eerste 50 klanten? Dan ontvang je een originele katoenen Echt Brood-zak (bij besteding vanaf €10). Ook zondagochtend 16 februari kun je tussen 9.00 en 13.00 uur komen proeven van het brood en alle andere lekkernijen.

Naast het proeven is de winkel op 15 en 16 februari ook gewoon geopend. Het speciale van de broden die Joris bakt is dat het deeg gemaakt wordt zonder broodverbetermiddelen en toevoegingen. Het deeg laat hij vervolgens 20 uur koel rijzen, wat ervoor zorgt dat het brood meer smaak krijgt.  

Maar in deze bakkerij wordt niet alleen vers (zuurdesem)brood gebakken. Ook kun je hier terecht voor verschillende zoetigheden als scones, cookies en kokosmacarons! 

Echt Brood is op woensdag t/m zaterdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur en op zondag van 9.00 tot 13.00 uur. Ideaal, een bakkerij die op zondag geopend is!