Nieuw in Breda: BE-YOU-TIFUL, de nieuwste trends voor een leuke prijs!

Juni dit jaar openden de deuren van damesmodezaak BE-YOU-TIFUL in de geheel vernieuwde Houtmarkt! Deze kledingwinkel heeft een leuke en brede collectie dameskleding, tassen, sieraden en accessoires in allerlei kleuren en maten. Een echte aanwinst voor de Houtmarkt! Tonny en Melanie - moeder en dochter - staan zeven dagen per week voor je klaar om je te voorzien van een passend kledingadvies en een nieuwe outfit! Loop zeker eens binnen.

betaalbare prijzen en leuke collecties


Naast bedrijven als Rituals, Superdry en Brandfield, beschikt de Houtmarkt ook over kleinere winkeltjes en boetiekjes, waaronder dus BE-YOU-TIFUL. Met een mooi, strak en overzichtelijk interieur, betaalbare prijzen en leuke collecties is het absoluut aan te raden om deze winkel eens te gaan bezoeken. Je vindt er voor ieder wat wils.

de laatste modetrends

Wil je op de hoogte blijven van de laatste modetrends? Bij BE-YOU-TIFUL kun je terecht voor de nieuwste kleding, tassen, sieraden en accessoires. Eind oktober is de officiële opening van de Houtmarkt, waar wij naast deze winkel ook kennis gaan maken met de andere winkeltjes in dit winkelgebied. Zorg dat je erbij bent, want je kunt dat weekend profiteren van verschillende acties! Wij hebben er zin in!