Beleef de première van Elvy’s Wereld: So Ibiza als een ster bij Kinepolis

Op 21 september rolt Kinepolis de rode loper uit voor Elvy’s Wereld: So Ibiza en voor… jou! Bij de Première Night: Elvy’s Wereld zit je in jouw eigen Kinepolis bioscoop eerste rang. Via een live-stream op groot scherm geniet je mee van de officiële filmpremière in Amsterdam.


Wil jij ook als eerste naar Elvy’s Wereld: So Ibiza - de supertoffe, grappige, fantastische film over fashion, muziek, Ibiza, verliefdheid en nog veel meer? Check dan de Première Night op vrijdag 21 september bij Kinepolis! Vanaf 19:00 uur is er een live verbinding met Amsterdam, zodat de officiële première bij Kinepolis bioscopen in het hele land te volgen is.

Spetterende optredens
Vanuit een relaxte bioscoopstoel geniet je via de live-stream op groot scherm mee van de aankomst van de cast, interviews en spetterende optredens van een aantal castleden op het podium. De ultieme opwarmer voor de film, die aansluitend om 19:30 uur start. Zeker zijn van een plekje bij deze unieke Première Night? Koop dan hier meteen je ticket(s).

Avonturen op Ibiza
Elvy’s Wereld: So Ibiza is een zomerse komedie met onder anderen Jill Schirnhofer, Kalvijn, May Hollermann en Buddy Vedder. In de film zet Elvy alles op alles om op Ibiza de Future Fashion Award te winnen en daarbij ontmoet ze een hoop bijzondere mensen. Van wereldberoemde dj’s en gestreste Beachclub eigenaren, tot fashion-influencers en de dochter van een beroemd fashion-icoon, het wordt het avontuur van haar leven. Maar het loopt uiteindelijk wel heel anders dan ze zich had voorgesteld.

Praktische info:

  • Première Night: Elvy’s Wereld
  • 21 september 2018
  • Start zaalprogramma: 19.00 uur
  • Start film: 19.30 uur
  • Tickets: reguliere prijs