Beleef een workshop met Paaldansstudio & Dance Centre

Paaldansstudio & Dance Centre is dé plek om workshops te volgen. Met meer dan 35 workshops op verschillende locaties is er genoeg om uit te kiezen. Heb jij binnenkort een vrijgezellenfeest, vriendinnendag, bedrijfsuitje of wil je gewoon wat leuks doen met je vrienden? Lees dan vooral even verder! 


WORKSHOP TWERKING
Gooi alle remmen los tijdens deze ontzettende leuke twerk workshop! Het grote voordeel aan twerken? Het is niet alleen ontzettend leuk, maar tijdens de workshop branden de calorieën heel wat weg. Deze gezellige workshop is dus ook nog eens gezond! Niet zoveel danservaring? Geen probleem, de docenten zorgen ervoor dat de hele groep mee kan doen!

WORKSHOP CHAIRDANCE
Wees vrouwelijk, fierce en sexy tijdens de workshop chairdance! Met invloeden van Burlesque en Moulin Rouge leren zij je bewegen op een vrouwelijke manier. Tijdens de workshop spat het plezier ervan af wanneer je de door hun aangeleerde moves op de stoel maakt. Voel jezelf sexy met een attitude tijdens de workshop chairdance.

 

WORKSHOP NAAKTSCHILDEREN
Ben jij opzoek naar een creatief vrijgezellenfeest of groepsuitje? Dan is een workshop naaktschilderen iets voor jou. Naakt schilderen is een leuke en leerzame workshop waarbij je op een andere manier bezig bent met kunst. Met verschillende verf en tekentechnieken en een ervaren schilderdocent kan je jouw creativiteit loslaten op het doek. Na afloop moeten de schilderijen nog een half uur drogen voordat ze meegenomen kunnen worden. Thuis kun je dan nog terugdenken aan de workshop wanneer je jouw kunstwerk ziet hangen.

 

WORKSHOP SMARTPHONE FOTOGRAFIE
Heb jij altijd al willen weten hoe je het maximale uit de camera van je telefoon kunt halen? Bij de workshop smartphone fotografie leren de docenten van Paaldansstudio & Dance Centre je de kneepjes van het vak. Van de instellingen van je camera op je mobiele telefoon tot de verschillende mogelijkheden van de apps om je foto’s te bewerken, alles komt aan bod. Tijdens de workshop krijg je eerst een welkomstdrankje waarna de docent uitleg geeft over het gebruik van de camera op je mobiel. Wanneer je er klaar voor bent ga je lekker naar buiten om alle geleerde technieken uit te kunnen proberen.

Voor het volledige aanbod bekijk de website. Klik hier om te boeken.