Restaurant Markant opent haar deuren op 10 maart!

Donderdag 10 maart is het eindelijk zo ver! Restaurant Markant opent dan haar deuren aan de Prins Hendrikstraat in het voormalige Bistro Formidable. Wij waren erg benieuwd, dus gingen langs om een kijkje te nemen. 


Eigenaren Martijn en Demi kunnen niet wachten om hun deuren te openen. Na een flinke verbouwing is het dan eindelijk zo ver! Het restaurant heeft namelijk niet alleen een nieuwe naam gekregen, maar ook een flinke metamorfose. Het is een knus en gezellig restaurant geworden met heerlijk eten.

De nieuwe eigenaren Martijn en Demi hebben al veel ervaring in het culinaire segment en staan dan ook te popelen om hun gasten een onvergetelijke avond te bezorgen. Het koppel deelt een grote liefde voor wijn en heeft dan ook 100 verschillende wijnen op de kaart staan. Zo heb je bij elk gerecht altijd een bijpassende wijn. 

Bij Markant is er een ruime keuze uit de á la carte kaart waarbij de klassieke Franse keuken niet zal ontbreken. Je kunt er terecht voor lunch en diner. Kan jij net als ons ook niet wachten? Wees er snel bij en reserveer alvast je tafeltje!