Binnenkort in de Halstraat: kinderwinkel Donsaapje

In november komt er een heel leuk winkeltje bij in de Halstraat: Donsaapje! Het wordt een prachtige winkel met allerlei leuke dingen voor kinderen van 0 tot 10 jaar. Je kunt er terecht voor speelgoed, kinderkleding, cadeaus en lifestyle producten.

Lois de Smet is het gezicht achter Donsaapje. Lois heeft zelf samen met haar man 2 jongens. Deze 3 mannen hebben haar geïnspireerd en gemotiveerd om haar droom waar te maken. Ze kijkt er naar uit iedereen eind november te mogen ontvangen in haar eigen winkeltje. 

Maar waarom nou de naam 'Donsaapje'? Daar heeft Lois een leuke verklaring voor. Haar tweede zoon, die ze graag aapje noemt, kwam 5 maanden geleden op de wereld. Hij had toen nog geen haar en begon later pas wat 'dons' haartjes te krijgen. Toen ze deze twee combineerde kwam ze uiteindelijk op de naam Donsaapje!

Lois is nog opzoek naar een leuke, spontane collega die op dinsdag, vrijdag en zaterdag beschikbaar is en ervaring heeft in de retail. Klinkt dit als iets voor jou en lijkt het jou tof om bij  Donsaapje aan de slag te gaan? Dan kun je contact opnemen met Lois via info@donsaapje.nl.