Bloesem vintage opent haar deuren op 6 augustus!

Op een top locatie aan de Willemstraat in Breda opent Kay op 6 augustus haar Vintage winkel Bloesem Vintage. Burgemeester van Breda, Paul Depla komt zelfs officieel de winkel openen! Wij gingen bij haar langs in dit karakteristieke pand en spraken haar over de nieuwe winkel.

Aan de start van corona verloor Kay haar baan in de evenementen branche. Hierna is ze gaan uitzoeken waar haar passie ligt en heeft ze niet stilgezeten. Al snel ontstond het idee voor haar vintage kleding webshop. Dit idee kwam opborrelen terwijl Kay onder een bloesem boom zat, vandaar de leuke naam. 

Bij Bloesem Vintage komt alles samen, Kay haar passie voor vintage kleding, haar marketing achtergrond en kennis in social media. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat Bloesem Vintage een enorm succes is geworden in pas 2 jaar tijd! 

De focus ligt op mooie kleding en mooie stoffen die nog heel lang mee kunnen. De items komen uit Italië en worden geselecteerd op kwaliteit. De meeste klanten komen bij Bloesem Vintage terecht via social media. Drie keer per week is er een story sale via Instagram Stories en ééns per maand word de webshop aangevuld met een nieuwe collectie.

Kay heeft haar winkel creatief ingedeeld. "Het is niet dat de broeken bij de broeken hangen, ik deel het liever in op thema's, waar items echt bij elkaar passen. Zo zie je een rek met basics, festival looks, French girl en meer", aldus Kay.

Door de enorme groei is Kay afgelopen maand ingetrokken in haar nieuwe winkelpand met kantoorruimte. Op zaterdag 6 augustus vind een grote opening plaats!