BLOSSEM x BLEUE

Schuif op 19 mei aan bij Restaurant Blossem tijdens nieuwe event concept “Blossem & Friends” op Eerste Pinksterdag. Onder de uitgestrekte takken van onze majestueuze kastanjeboom verwelkomen we jullie aan een lange - gedekte - tafel, klaar voor een culinaire ervaring. 

Samen met onze goede vrienden van Bleue Bar Bistro presenteren we een shared dining concept waarbij Chef Roel van Blossem en Chef Robert Oomen van Bleue de keuken leiden en zo de smaken van Blossem en Bleue laten samenkomen. Een dag met heerlijk - Franse - gerechten, goede wijnen en omringd door het beste gezelschap. De vooruitzichten voorspellen een stralende lentezon en maandag vrij!



Menu 
Het menu biedt een uitgebreide 5-gangenlunch inclusief amuses en friandises voor €79 per persoon aan. De maaltijd begint met een verrukkelijke amuse, gevolgd door een scala aan smaken; Het eerste gerecht omvat Kingfish geserveerd met mierikswortel, asperge en daslook. Daarna volgt Paté en croûte met pistache en bosbes. Voor het hoofdgerecht worden jonge aardappeltjes geserveerd met lavas, asperge en heilbot. Daaropvolgend genieten gasten van Confit de canard met bonne femme, anijszwam en Madeira. Het menu wordt afgesloten met Aardbeien Romanoff, geserveerd met rabarber, yoghurt en verveine.

Reserveer via de website of voor groepen van meer dan 6 personen via info@restaurantblossem.nl.*Graag ontvangen we eventuele dieetwensen en/of allergieën bij de reservering. Lees hier verder.