BOOZST Christmas Event

Ben jij toe aan een ‘BOOZST’ voor de feestdagen? BOOZST heeft daar het perfecte evenement voor georganiseerd! Namelijk het BOOZST Christmas Event.

Op vrijdag 14 december kan je van 15:00 tot 20:00 worden verwent in Breda. Een middag vol leuke beauty items en een hapje en drankje. Ook wordt de BOOZST Home geintroduceerd. Dus kom gezellig en neem gerust iemand mee! 

Over BOOZST
Beauty with a different touch! De snelheid en de drukte van het leven, of gewoonweg even teveel aan je hoofd hebben. We lopen er allemaal wel eens tegenaan. Soms wil je even ontspannen en ontsnappen aan de hectiek van de dag. Bovendien kan je huid ook wel een oppepper gebruiken. Je bent toe aan een ‘BOOZST’. Bij BOOZST kom je weer lekker in je vel. Letterlijk en figuurlijk. BOOZST is een Beauty & Wellness concept waarin drukte en snelheid niet bestaan. Bij BOOZST krijg je de volle aandacht en wordt de behandeltijd volledig en optimaal benut. Alle behandelingen worden masserend uitgevoerd, hetgeen zorgt voor een betere opname van de werkzame stoffen in de producten, een betere doorbloeding, het afvoeren van afvalstoffen én ultieme ontspanning. BOOZST biedt een breed scala aan behandelingen die op professionele wijze en met gebruik van hoogwaardige producten van het Italiaanse merk [Comfort Zone] worden uitgevoerd. De behandelingen worden afgestemd op uw huid en behoefte en zorgen ervoor dat u geheel ontspannen en op uw mooist weer naar huis gaat