Brabantse Evelien Leijten genomineerd voor VIVA400 Award

Evelien Leijten (33) uit Chaam is genomineerd voor de VIVA400 Award in de categorie ‘Zakenwonder’ door het magazine VIVA. Viva magazine organiseert dit jaar voor de zevende keer de VIVA400, de lijst met de 400 meest succesvolle en inspirerende vrouwen die het afgelopen jaar een bijzondere stap in hun loopbaan hebben gezet. 


Evelien Leijten maakt zich met haar schoonheidssalon Résidence De Beauté sterk voor natuurlijke schoonheid, zonder chirurgie of gebruik van fillers. Daarin maakt zij het verschil. Haar visie op beauty bestaat uit een totaalaanpak van voeding, verzorging en levensstijl. Evelien is van mening dat ieder mens -man of vrouw- ‘mooi’ kan zijn. In 2014 won ze de Beauty Award voor beste schoonheidssalon van Nederland en in 2015 de LavieSage Award, voor meest winstgevende salon. Eén van haar klanten is Anouk Smulders. Anouk komt al ruim zeven jaar in haar salon.

Evelien Leijten opende zeer onlangs haar nieuwe instituut in Ulvenhout (Breda). Haar zaak behoort tot de top van de Nederlandse schoonheidsinstituten. Over haar nominatie zegt Evelien: "Wat ben ik er trots op om als Brabantse genomineerd te zijn in een nationale verkiezing! Het onderstreept de keuzes die ik gemaakt heb als ondernemer. Ik hoop andere vrouwen ook aan te moedigen om hun dromen waar te maken."

Stemmen op Evelien kan via deze link!

De lijst van 400 heeft zich de afgelopen jaren bewezen om vrouwen te inspireren een eigen zaak op te richten of toch voor die promotie te gaan. De 400 vrouwen zijn daarmee een rolmodel voor anderen. VIVA-magazine is een belangrijke speler op de markt en heeft een groot bereik onder jonge vrouwen.

Via een openbare stemactie kan tot 31 oktober 2017 op de website van VIVA op de kandidaten gestemd worden. Op 23 november aanstaande wordt door de jury bekend gemaakt wie de winnaressen van 2017 zijn en wordt de Award in Amsterdam tijdens een feestelijke avond uitgereikt.

Andere genomineerden zijn onder meer Nikki Plessen, Fajah Lourens en Kim Feenstra. VIVA400 is een lijst zonder ranking omdat het gaat om onvergelijkbare prestaties van zeer verschillende professionals en hun specifieke onderscheidende competenties.