Bram's Bouwstenen: hét paradijs voor liefhebbers van Lego

Bram's Bouwstenen is hét paradijs voor liefhebbers van Lego. De man achter dit unieke lego paradijs is Bram Akkermans, bij velen bekend als "De Lego Man". Wat 16 jaar geleden klein begon op Marktplaats is inmiddels uitgegroeid tot de grootste aanbieder van tweedehands Lego in Nederland.  Bram nodigde ons uit om een kijkje te nemen in zijn lego-imperium. 

Bram's Bouwstenen verkoopt veel online, maar er is ook een fysieke locatie aan de Konijnenberg 88 in Breda. Bij Bram's Bouwstenen komen veel liefhebbers samen om zich te verliezen in een wereld van 400 m2 aan losse Lego-stukjes tot complete sets. Bij binnenkomst word je begroet door een de indrukwekkende Notre-Dame, bestaande uit maar liefst 63.000 stukjes! Met ruim 3.000 kilogram aan Lego en miljoenen stukjes is Bram's Bouwstenen echt een oase voor de liefhebbers. 

Voor ieder wat wilts: van beginner tot verzamelaar
Bram's Bouwstenen voorziet in de behoeften van zowel de beginnende bouwer als de doorgewinterde verzamelaar. De winkel verkoopt niet alleen losse stukjes, die je zelf kunt uitzoeken uit grote dozen, maar ook complete sets. Verzamelaars die op zoek zijn naar dat ene ontbrekende stukje om hun sets compleet te maken zijn hier op het juiste adres. Maar ook vooreen leuk cadeautje slaag je bij Bram altijd.

Verhuur van Lego
Naast verkoop biedt Bram's Bouwstenen ook de mogelijkheid tot verhuur. Zo kun je bijvoorbeeld de Millennium Falcon of het kasteel van Harry Potter bouwen bouwen zonder de dure set te kopen. Bram's Bouwstenen biedt Lego-verhuur aan voor particulieren, bedrijven en scholen. Een perfecte oplossing voor teambuildingsactiviteiten of educatieve doeleinden.


Creatieve Feestjes
Voor de jonge Lego-enthousiastelingen organiseert Bram's Bouwstenen ook kinderfeestjes op locatie. Tot wel 16 kinderen kunnen genieten van 2,5 uur puur bouwplezier. Of ze nu vrij willen bouwen of onder begeleiding iets willen creëren, de keuze is aan hen. Afhankelijk van de leeftijd worden er leuke opdrachten en spelletjes toegevoegd om het feestje nog specialer te maken.


Bram's  Bouwclub
Op woensdagavond opent Bram's Bouwstenen haar deuren voor de Bouwclub. Kinderen tussen 6 en 12 jaar oud kunnen tussen 18:00 en 20:00 uur komen bouwen aan hun eigen projecten, onder begeleiding van ervaren Lego-bouwers. Of het nu een doorlopend project is of een eenmalig avontuur, de Bouwclub biedt een gezellige en creatieve omgeving voor jonge bouwers.

Bij Bram's Bouwstenen draait het niet alleen om de verkoop, het is ook een community waar bouwen, spelen en creëren samenkomen. Ervaar het zelf!