Genieten van heerlijke bokbiertjes tijdens de jaarlijkse Bokkentocht!

7 oktober is het Nationale Bokbierdag en dat betekent dat we weer bijna kunnen genieten van de Breda Bokkentocht! Op zondag 14 oktober wordt namelijk de jaarlijkse Bokkentocht georganiseerd. Bij de deelnemende cafés (Sam Sam, Catch 22, Dok19, De Beyerd, Publieke Werken, Zeezicht en Studio Dependance) zijn stempelkaarten verkrijgbaar! 

Maak via facebook en instagram kans op twee stempelkaarten (twv 19,- per stuk) 


Op zondag 14 oktober kun je weer genieten van de allerlekkerste bokbieren in zeven verschillende cafés. Voorafgaand aan de kroegentocht krijg je een stempelkaart en begin je bij het eerste café boven aan jou stempelkaart. In ieder café mag je een lekker bokbiertje bestellen naar keuze. De kroegentocht gaat langs: Café Sam Sam, Biercafe Catch 22 Breda, Dok 19 Breda, Café Restaurant Brouwerij De Beyerd, Studio Dependance, Publieke Werken en Café Zeezicht. Kaarten voor de bokkentocht kosten €19,- en zijn verkrijgbaar bij de deelnemende cafés.

Via onze Facebook- en Instagrampagina verloten wij twee kaarten voor de Breda Bokkentocht onder de reacties! Doe jij mee?