Breda Drijft 2022 op 23 jul 2022!

Na 2 jaar is Breda Drijft terug! Op 23 juli wordt het vrolijkste en meest zomerse evenement van het jaar weer georganiseerd in de Haven van Breda! Kleurrijke rubberboten, opblaasflamingo’s, -unichorns en -krokodillen, drijvende barren en drijvende podia met de leukste dj-acts gaan de Bredase haven weer laten genieten van een geweldig evenement op het water! Om zoveel mogelijk mensen te kunnen laten drijven zal deze editie niet uit één, maar uit twee dagen bestaan. 

Op zaterdag 23 juli wordt de Bredase Haven weer gevuld met de mooiste kleurrijke opblaasbootjes tijdens Breda Drijft. Voor het eerst organiseert Breda Drijft een editie van twee dagen. Zo kunnen nog meer mensen genieten van dit unieke evenement in de Haven van Breda. 

Tijdens dit zomerse evenement nemen opblaaskrokodillen, -flamingo’s en -unicorns de Haven en het Spanjaardsgat over. Al drijvend op je rubberboot kom je langs verschillende live acts op het water en haal je je drankje bij 1 van de vele barboten. Een gezellig en kleurrijk spektakel midden in het centrum van Breda. Het drijven duurt van 13.00 – 19.00 uur. 

Na het drijven is er de mogelijkheid om de afterparty te bezoeken. Na eerdere edities bij STRND vindt de afterparty dit jaar bij BAAI Breda plaats. Bij BAAI staan verschillende DJ’s klaar om de dag een geweldig vervolg te geven! 

De afgelopen twee jaar heeft Breda Drijft door de coronamaatregelen niet plaats kunnen vinden, dus de organisatie kan niet wachten om eindelijk weer te gaan drijven! Breda Drijft werd voor de eerste keer georganiseerd in 2014 en is de jaren daarop gegroeid tot een evenement met meerdere podia en 3000 bezoekers per dag! 

Kaartverkoop Breda Drijft

De kaartverkoop van Breda Drijft start a.s. woensdag 18 mei om 12.00 uur. 
Kaarten en meer informatie zijn verkrijgbaar via de Facebookpagina van Breda Drijft: www.facebook.com/bredadrijft/ 

Tickets kosten in de Early Bird € 24,50 per persoon. Als de Early Bird tickets op zijn, dan volgen de Regular tickets en uiteindelijke ook nog de Late Bird tickets. Per dag zijn er 3000 tickets beschikbaar! 
Een afterparty ticket kost € 9,50 en zorgt ervoor dat jullie na het drijven nog even uit je dak kunnen gaan bij BAAI Breda!