Breda is een nieuwe all-day brunchzaak rijker: PEACH

Afgelopen week zijn we uitgenodigd om alvast een kijkje te nemen bij PEACH aan de Willemstraat 18 in Breda. Hier kun je terecht voor all-day brunch gerechten, verse sappen, koffie en high tea. Lees hier met ons mee!

Michelle Hendrikx en Anna Vilaseca openden op 4 februari samen de deuren van PEACH! Michelle heeft al eerder een zaak geopend die jullie waarschijnlijk wel kennen: Hemels, in de Wilhelminastraat Breda. Ondernemen zit dus zeker in haar bloed. Het was een droom van Michelle om nóg een zaak te openen in Breda en dat is gelukt! Ze vertelt vol enthousiasme over haar zaak en waarom ze deze PEACH heeft genoemd. PEACH stelt de vrucht van verleiding voor, ze wil namelijk met de zaak mensen verleiden om binnen te komen.

Bij PEACH kun je de hele dag terecht voor brunchgerechten. Denk hierbij aan burrito’s, bagels, taart, bowls, smoothies en koffie. Ook ben je van harte welkom voor een high tea. De zaak heeft 35 zitplaatsen! In april opent ze ook haar achtertuin, waar je heerlijk van het all-day brunch menu kunt gaan genieten.

Geen tijd om te blijven zitten bij PEACH? Meenemen is geen probleem. Het team pakt het met liefde voor je in om het mee te nemen!

Op maandag t/m vrijdag is PEACH geopend van 08:00 uur tot 16:00 uur, zaterdag 10:00 uur tot 17:00 uur en zondag is PEACH gesloten! Wanneer ga jij langs bij deze verleidelijke hotspot?