Dit is er te doen tijdens "dun ellufde van dun ellufde"

Kielegatters zijn we er klaar voor? Met dun ellufde van dun ellufde staat het nieuwe carnavals-seizoen voor de deur! Dit jaar met een prachtig motto gelinkt aan ons Bredaos icoon Ger Couvreur. Ben je benieuwd wat er allemaal te doen is... we hebben hier de highlights voor je op een rijtje gezet. 

Aftrap op de Grote Markt
Elluf Elluf in ut Kielegat is elk jaar het eerste feest als voorbode voor carnaval. Een heerlijke opwarmer waar de Prins van ut Kielegat geïnstalleerd wordt, omlijst door veel muziek. Het seizoen wordt als vanouds afgetrapt onder de bomen op de Grote Markt van Breda. Het feest begint om 16:11 uur en om 17:11 uur zal de Prins van ut Kielegat op het podium verschijnen. Daarna barst het feest los met optredens van onder andere Jan Biggel en Wilbert Pigmans. "Ons moeder zeej nog, doe dat toch nie maar ik dee het toch!"

Kroegentocht langs 28 zaken
Dit jaar wordt er een grootse kroegentocht georganiseerd met wel 28 verschillende kroegen! De kroegentocht begint om 16:11 uur en eindigt om 21:11 uur. Je bent een held als je alle stempels haalt! Daarnaast maak je kans op veel leuke prijzen, waaronder een doos Flügel. Bestel hier je stempelkaart.

Deelnemers Kroegentocht
De kapitein, Kastelein, Buckets, Vesting, The barr, Coyote, Café dunne, Walkabout, Holy Moly, De Kater ,Café nassau , De Vesting, Bril Jantje, de Pastorie, Café Janssen, t Tapperijke, Café Nummer 10, Miller Time, Feestfabriek, Shots, Graanbeurs, Proost, Dependance, De Borrelbar, Vrachtwagen, Bruxelles, Peddels.

Kielegatse prins bezoekt 11-11 baby’s met uniek kraamkado
Wordt jouw kind of kleinkind geboren op vrijdag 11 november? Dan komt de prins van het Kielegat graag op visite met een uniek kraamcadeau. Ut Kielegats brakske dat op deze mooie dag geboren wordt, ontvangt naast officieel prinselijk bezoek namelijk ook een gratis lidmaatschap van Club Kielegat.