CESTMOI' introduceert gepersonaliseerde MyskinMatch serums in Breda

Een revolutionaire stap in cosmetica: CESTMOI' introduceert gepersonaliseerde MyskinMatch serums in Breda. In een tijd waarin standaard huidverzorgingsoplossingen de markt overspoelen, onderscheidt CESTMOI' zich door een samenwerking aan te gaan met MySkinMatch om geavanceerde, gepersonaliseerde gezichtsserums aan te bieden. Deze samenwerking brengt op maat gemaakte huidzorg rechtstreeks naar Breda, waarbij CESTMOI's klanten kunnen profiteren van serums die specifiek zijn afgestemd op hun individuele huidbehoeften.


De serums van MySkinMatch zijn uniek omdat ze gebruik maken van een geavanceerde 'SkinMatch' technologie. Klanten van CESTMOI' kunnen door middel van een intuïtieve online
vragenlijst hun huidtype en -voorkeuren aangeven, waarna een serum wordt samengesteld uit een spectrum van twintig actieve 'shots'. Deze shots zijn zorgvuldig ontwikkeld om specifieke huidproblemen aan te pakken, van droogheid tot tekenen van veroudering.

Bij CESTMOI' wordt de MySkinMatch service aangeboden met een persoonlijke touch. Klanten ondergaan eerst een diepgaande huidanalyse in de salon, waarna een uniek serum wordt samengesteld dat hun specifieke huidbehoeften ondersteunt. Deze serums combineren het beste van wetenschap en natuur, met ingrediënten die zowel effectief als zacht zijn, zodat elke klant kan genieten van zichtbare resultaten en een verbeterde huidconditie binnen slechts een week.

"We zijn verheugd om MySkinMatch te introduceren in onze salon," zegt Corné Hendrikx, eigenaar van CESTMOI'. "Deze samenwerking stelt ons in staat om onze klanten een nog hoger niveau van gepersonaliseerde zorg aan te bieden, iets waarvan we weten dat het essentieel is voor effectieve huidverzorging."

CESTMOI' verbindt zich aan de 100% tevredenheidsgarantie van MySkinMatch, een belofte die het vertrouwen in de producten en de toewijding aan uitzonderlijke klantenservice onderstreept. De op maat gemaakte serums zijn beschikbaar voor €54 per 20ml.

Voor meer informatie over de MySkinMatch serums bij CESTMOI' of om een SkinMatch analyse te plannen, bezoek www.cestmoi.nl of neem direct contact op via 076 520 1342.

Klik hier om te zien wat je voor je huid kunt samenstellen.