Charlot's Bakery is geopend in Princenhage

Deze gezellige baby blauwe taartenwinkel is geopend in Princenhage! Wij gingen langs en proefde de bakkunsten van Charlotte. Op 26 November opende Charlotte met heel veel zin haar deuren aan de Princehage.

Charlotte is pas 21 jaar en nu al een ervaren taartenbakker. Wat begon als een hobby heeft zich ontpopt tot een eigen bedrijf in taarten en cupcakes en nu zelfs een eigen locatie. 

Charlotte is al van jongs af aan een groot fan van Disney, ze komt hier ook jaarlijks met haar vriend en haalt veel inspiratie uit het park. Dit verwerkt ze ook in haar taarten doormiddel van funkpops die bevinden zich in de taarten. Deze poppetjes kun je verzamelen of weer doorverkopen want met een beetje mazzel heb je zo een limeted edition Disney funkpop in je handen!

Charlot's Bakery is geopend van dinsdag tot vrijdag van 10:00 tot 17:00 en zaterdag van 10:00 tot 16:00. Taarten en Speciale Cupcakes worden op aanvraag gemaakt en voor de standaard smaken cupcakes: Vanille, Oreo, Nutella, Aardbei, Citroen en Lotus, kun je altijd binnenlopen. 

Voor kerst komt er nog een speciaal menu aan! Een kleine sneekpeak: 'Home Alone koekjes' staan zeker op de menukaart. Wij houden Charlot's Bakery in de gaten voor al het lekkers dat nog komen gaat!