Tags: Chasse Theater, Breda, musicals, musicals in breda,

Chassé Theater: Spanning op het toneel

Na een drukke carnaval in het Chassé Theater, is het weer tijd om bijzondere voorstellingen in de agenda te zetten! De komende tijd staan er weer wat mooie, leuke en spannende voorstellingen klaar.

Het Chassé Theater heeft ook aan kinderen gedacht. In de carnavalsvakantie speelde namelijk het Taartrovers Film Festival zich af. Dit is een festival vol films en verbeelding voor de kleine peuters, kleuters en jonge kinderen. Tijdens het openingsbal op 16 februari, arriveerde de kinderen verkleed als hun lievelingspersonage uit een kinderboek. Na dit festival, is het tijd om verder te gaan met de aankomende voorstellingen.  

De spanning stijgt..

Om te beginnen komt het Chassé Theater met een spannende musical, genaamd The full monty. De musical is gebaseerd op een Oscarwinnende film uit 1997. Deze film gaat over een groep ‘gewone mannen’ die een stripact beginnen om aan geld te komen. Dat belooft een hete voorstelling! De musical is op 23 en 24 februari te zien in het Chassé Theater in Breda. Dat wil je toch niet missen? Klik hier voor meer info en kaarten. 

Andere aankomende voorstellingen

Philharmonie zuidnederland - donderdag 8 maart 20:30

Claudia de Breij - woensdag 14 maart t/m 15 maart 

The Five Great Guitars - donderdag 15 maart 20:30

Ontmoet Toneelgroep Oostpool - vrijdag 16 maart 19:30