Cheers to the grillers! By Jeremy Vermolen

Het Bierhuis organiseert aanstaande vrijdag 5 mei op Bevrijdingsdag in samenwerking met topchef Jeremy Vermolen een tap take-over (BBQ special). Jeremy is bekend van diverse kookprogramma's op televisie, zoals de grote tuinverbouwing en BBQ battle.

Naast zijn passie voor koken en barbecueën, heeft hij ook een liefde voor bier. Hij heeft bieren gecreëerd onder de naam Wild Mill in Zundert die perfect passen bij zijn BBQ gerechten. Deze vrijdag staat hij zelf achter de BBQ en laat hij zijn bieren proeven.

Jeremy ziet bier brouwen als een kookproces. Waar je bij bier allerlei smaken kunt toevoegen voor de perfecte spijscombinatie. Een culinaire uitdaging voor Vermolen, met zijn opleiding in de klassieke Franse kookschool. Een scholing die zich kenmerkt door finesse en verfijning. Hij wil geen uitbundige bieren maken, maar mooie begeleiders in smaak.

Het is dan ook geen verrassing dat de bieren van Jeremy Vermolen niet alleen heerlijk zijn om zo te drinken, maar ook uitstekend passen bij diverse gerechten. Bij het proeven van zijn bieren zal je merken dat elk biertje zorgvuldig is samengesteld om de smaken van de gerechten te versterken en vice versa. Een ware culinaire ervaring!

Bij binnenkomst van het evenement zal je meteen al worden verrast met een kleine proeverij van de Wild Mill . Een heerlijke manier om meteen in de sfeer te komen en kennis te maken met zijn unieke brouwsels. Bij aankoop van vier bieren van Wild Mill, word je ook nog eens getrakteerd op een smaakvolle saté van de grill. Dat is pas echt genieten op Bevrijdingsdag

Dit evenement is een geweldige kans om de heerlijke bieren van Jeremy Vermolen te proeven en al je kook/BBQ vragen te stellen. Tevens neemt hij een nieuwe special mee dat op vrijdag exclusief bij het bierhuis geproefd kan worden. Wij zien jullie graag om samen met ons te proosten op Bevrijdingsdag!