Coffeelicious komt naar de Ginnekenweg

Coffeelicious is een populaire lunchroom en serveert niet alleen overheerlijke Britse en Hollandse ontbijt- en lunchgerechten, maar heeft zich ook gespecialiseerd in de kunst van het koffie maken. Op social media heeft eigenaresse Fiona Buitenhuis van Dordtse bedrijf aangegeven haar derde vestiging te openen in Breda. De planning staat om op 1 maart 2017 open te gaan aan de Ginnekenweg naast John Visser Speelgoed.

Coffeelicious is gekozen tot de nummer 1 van de Koffie Top 100 2014 en heeft gemiddeld een 9.5 gekregen voor haar koffie van het AD KOFFIETEST!.  Hun cappuccino, gemaakt met de bonen van Goppion werd zelfs beloond met een 10.  Bij hun bezoek aan Dordrecht dit jaar was ook het Koningshuis onder de indruk van de heerlijke koffie. 

Alles wat bij Coffeelicious over de toonbank gaat, is huisgemaakt. Verras je daarom niet als je veel werknemers achter de balie ziet staan, die zijn druk bezig met het bereiden van sausjes, taartjes, broden, scones etc.

Er zijn heel veel taarten in glazen stolpen te vinden op de toonbank van Coffeelicious want het draait bij Coffeelicious om 2 dingen: Koffie en Taart. Van beide wordt evenveel verkocht.

Alles bij Coffeelicious straalt een ongedwongen sfeer uit. Of dit nu komt door het jonge, gastvrije team, een stralende Barista's die vol passie cappuccino's, espresso's en koffies maakt of bakkers die vanuit de open keuken met het bakken van alle taarten de meest verrukkelijke geuren door Coffeelicious verspreidt, een ding is zeker de gasten van Coffeelicious komen hier helemaal tot rust.


Eigenaresse Fiona: