Date met de Bredase Singleloop!

Singles opgelet! Vind de liefde van je leven tijdens een wandeling door het Park Valkenberg. Een initiatief van T-Huis en Matchmaker Brabant om toch liefde te vinden tijdens deze rare tijden. Geef jezelf of je singel vrienden op voor de Bredase Singleloop!


Het T-Huis en Matchmaker Brabant sloegen de handen in een voor een nieuw dating concept in Breda. Matchmaker Brabant organiseerde eerder al eens een blind date bij het T-Huis. Dit pakte zo goed uit dat het smaakte naar meer. Samen hebben ze een nieuw dating concept bedacht, de Singleloop! Wandelen is het nieuwe stappen en Tinder is verleden tijd. Hoe kun je nou coronaproof even leuk daten? Met de Singleloop Breda!

date night = de bredase singleloop

Als single kun jij je opgeven om mee te lopen. Je hoeft geen topsporter te zijn om mee te doen. Je krijgt net als bij de Singelloop een nummer. De mannen wandelen met de klok mee en de vrouwen tegen de klok in. De eerste ronde duurt een half uur. Je loopt dus steeds langs elkaar. Als je iemand ziet die jou wel leuk lijkt, kun je het nummer noteren. Vervolgens koppelen de matchmakers de nummers aan elkaar en heb je dus kans op een match. Je kunt er daarna zelf voor kiezen om elkaar beter te leren kennen en samen met je match nog een rondje door het park te wandelen, of een lekker drankje te drinken bij het T-Huis.

De eerste Singleloop vindt plaats op 3 juni. Aanmelden doe je via de Facebook van de Singleloop.