6 plekken waar jij je kerstboom kunt halen

Kerst staat weer voor de deur... tijd voor een kerstboom! Groot, klein, dik of dun het kan allemaal. Maar waar kun je eigenlijk een kerstboom halen? Wij hebben een paar locaties op een rijtje gezet voor je.

INTRATUIN 

Zoals we allemaal weten is Intratuin 'the place to be' als je op zoek bent naar een kerstboom. Of je nu een echte of een neppe wilt. De Intratuin heeft veel variatie. Het maakt niet uit of het voor binnen of buiten is, voor ieder is er wel wat.

BETERBOOMPJE

Een kerstboom kopen om die vervolgens na de feestdagen bij het vuil te zetten? Bij BeterBoompje worden deze wegwerpbomen vervangen door échte kerstbomen die teruggeplant (en hergebruikt) worden. Het werkt zo: Bestel je boom bij BeterBoompje, laat hem afleveren bij jou thuis of haal hem op. Aan het einde van de maand kan je het boompje weer terug laten brengen.

HORNBACH

Mooie verlichting, schitterende versiering en natuurlijk een echte of een kunstkerstboom. Maar eigenlijk gaat er niets boven een echte kerstboom. Het begint al op het moment dat je Kerstboom in je huis zet: een heerlijke dennengeur voor dat nostalgische kerstgevoel, met pot of met een gezaagde stam. Bij Hornbach verkopen ze ook prachtige kunstkerstbomen. De keuze is aan jou!


Boompje Breda

Hoe fijn is dit, Boompje Breda bezorgt kerstbomen!  Boompje Breda levert  direct van kweker aan de consument en heeft diverse kerstbomen met of zonder wortel. De populaire Nordmann kerstboom blijft voor veel mensen de favoriet. Dit type kerstboom wordt door Boompje Breda uit Denemarken geïmporteerd. Boompje Breda bezorgt de kerstbomen vanaf zaterdag 4 december t/m zondag 17 december tussen 17:00 - 21:00 uur voor €10,- per adres, in de gemeente Breda.


POPPELAARS

Bij Poppelaars Tuincentrum in Breda ben je voor veel keuze aan kerstbomen op het juiste adres. De kerstbomen worden geleverd met een label: zo zie je gelijk wat voor kwaliteit het boompje is. Poppelaars verkoopt kerstbomen tegen de beste prijzen en uit eigen kwekerij in Breda! 

PRAXIS

Ook dit jaar kun je bij Praxis weer terecht voor mooie, donkergroene kerstbomen die er de hele decembermaand prachtig in je woonkamer staan. Dat komt omdat elke boom speciaal geteeld, gezaagd en gecontroleerd is. Rechtstreeks van familiekwekers. Je kan niet alleen voor echte bomen, maar ook de kunstbomen terecht bij de Praxis!

Kerstboom van de boer

Rijd eens een stukje buiten Breda, kijk om je heen en je komt gegarandeerd een kweker of boerderij tegen waar er kerstbomen verkocht worden. Zowel boeren als (hobby)telers kweken kerstbomen zelf, waardoor jij een duurzame boom kunt scoren voor deze Kerst. Rijd bijvoorbeeld naar Bavel, Teteringen, Oosterhout, Terheijden, Prinsenbeek, Ulvenhout, Molenschot en je scoort gegarandeerd een mooi Nordmann of andere kerstboom! Wil je een overzicht van alle locaties? Check dan www.boerinderegio.nl/kerstboom-van-de-boer/.