4 x Tips voor een vrolijk paasweekend

Pasen ziet er dit jaar iets anders uit dan we gewend zijn. Maar gelukkig zitten de Bredase ondernemers nooit stil en ook niet met Pasen. Wil jij tijdens het paasweekend lekker naar buiten of heerlijk eten? Wij hebben een aantal leuke activiteiten voor jullie op een rijtje gezet waarmee jij het paasweekend onvergetelijk kan maken. 

PICKNICKEN

Als het weer het toelaat is de beste activiteit voor het paasweekend om lekker naar buiten te gaan. Er zijn zoveel activiteiten die je buiten kan doen zoals picknicken. Lekker in de zon op een kleedje en met goed gezelschap in het park. Wat wil je nog meer! Verschillende horeca zaken in Breda zijn in dit weekend gewoon geopend en je bent er meer dan welkom om iets lekkers af te halen. Geen zin om het park uit te gaan? Je kunt bij 't Hart ook hun beroemde nacho's laten bezorgen in het park! 

Paasmenu's

Lekker eten staat met Pasen natuurlijk garant. Een verse jus d'orange en de paasstol zijn niet te missen. Maar eigenlijk wil je je dit jaar niet weer helemaal uitsloven zo vroeg in de morgen. Dan is een paasmenu van één van de vele Bredase horecazaken de perfecte oplossing. De lokale ondernemers hebben zich dit jaar ontzettend uitgesloofd om jouw tafel mooi te dekken met fantastische gerechten. Je kunt kiezen tussen ontbijt, brunch, lunch en diner menu's. Weet je niet waar je moet beginnen? Bekijk hier welke Bredase horecazaken dit jaar voor jou klaar staan met Pasen. 

WINKELEN OP AFSPRAAK

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar wij vinden het altijd heel leuk om even lekker te winkelen bij bijvoorbeeld bij de Intratuin of in het winkelcentrum De Barones. Even neuzen tussen de nieuwe voorjaarscollecties of fantaseren over hoe je tuin er dit voorjaar uit kan zien. De Barones is 2de paasdag geopend van 12.00 tot 17.00 en de Intratuin is in het paasweekend geopend van 10:00 tot 17:00 voor winkelen op afspraak. Is de Intratuin niet helemaal je ding? Bekijk hier bij welke winkels jij welkom bent voor winkelen op afspraak.

it is going to be egg-citing!

activiteiten

Naast een heerlijke paasbrunch is het ook leuk om een activiteit te doen. Je kunt natuurlijk een klassieke paasei speurtocht houden in de achtertuin of je kunt jezelf uitdagen tot een het oplossen van een Paaseimysterie van Escaping Breda. Vind je het zoeken naar paaseieren toch iets te veel moeite? Dan kun je ook lekker op de bank genieten van een feelgood movie en een heerlijk diner van restaurant Colins doormiddel van The Hundred foot journey take away diner. Als het zonnetje schijnt is het ook lekker om even een frisse neus te halen. Ga dan bijvoorbeeld bootje varen met Bootje Varen Breda. Vaar samen met je gezelschap zelfstandig maar liefst 3 uurtjes door de singels van Breda. 

Genoeg leuke dingen om te doen dit jaar met Pasen! Heb jij inspiratie opgedaan uit deze blog? Deel je ervaring via social media en tag ons in je bericht.