3x Werken aan jouw goede voornemens

Het nieuwe jaar is weer begonnen en voor vele betekent dit ook weer een jaar vol met nieuwe en goede voornemens. Voor veel mensen staat meer sporten, gezonder eten, en afvallen wel op hun lijstje. Om dit jaar jouw goede voornemens wél te realiseren vind je in dit lijstje locaties en producten die jou hierbij gaan helpen!

MB Nutrition store

Het opvallende pandje van deze winkel in de Nikkelstraat is je vast wel eens opgevallen, maar wist jij dat je jouw supplementen ook online kan bestellen en thuis kan laten bezorgen? MB Nutrition Store is voor iedereen die komend jaar serieuzer wil gaan sporten, afvallen óf juist aankomen en daar een beetje hulp bij nodig heeft. Neem vooral eens een kijkje op de website voor meer informatie en inspiratie. Da's pas handel!

Odin

Odin is een biologische supermarkt waarbij de winst niet alleen om het geld draait. Je weet bij Odin altijd precies waar jouw product vandaan komt, en dat zijn dan ook redenen dat klanten hier graag terugkomen; je doet hier bewust je boodschappen. Bovendien kun je jouw boodschappen ook makkelijk thuis laten bezorgen, en als lid doe je dit zelfs met tot wel 20% korting!

Health advies breda

Hoe fit ben jij echt? Kom eens langs bij Health Advies in Breda en doe de gratis fitcheck. Hierna kun jij aan de slag met een persoonlijk voedingsschema of trainingsplan om jouw ideale gezonde lichaam te krijgen. Het doel hier is dat jij tevreden wordt met jouw lichaam en prestaties! Een fitcheck kun je hier inplannen.